Stiri mondene

Adela Popescu a născut! Primele imagini cu bebelușul: „El face mai mult ca zece fetite”

Adela Popescu a născut! Primele imagini cu bebelușul: „El face mai mult ca zece fetite”
Adela Popescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a dat marea veste pe Instagram în urmă cu puțin timp.

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară! După un travaliu greu, cel de-al treilea fiu al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a venit pe lume și a primit nota zece la naștere. Frumoasa actriță și prezentatoare de televiziune a împărtășit vestea cu fanii din mediul virtual și și-a exprimat fericirea de fi din nou mamă de băiat. 

„Uraaaaa! 🎉S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite.:))) Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3620 si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore. Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️  Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!
Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”, a scris Adela Popescu pe Instagram în urmă cu câteva minute. 

Radu Vâlcan, declarație emoționantă pentru Adela Popescu și fiul ei

Radu Vâlcan este cel mai mândru tătic și a exprimat asta și el pe rețelele de socializare. Într-o postare pe care a făcut-o în același timp cu cea a Adelei Popescu, Radu a exprimat sentimentele care l-au încercat în drumul său spre spital, acolo unde soția sa a adus pe lume cel de-al treilea copil. Actorul a postat o fotografie emoționantă cu el în timp ce o sărută pe Adela Popescu pe frunte, iar ea își pupă suav fiul. 

Adela Popescu a născut! Primele imagini cu bebelușul: „El face mai mult ca zece fetite”

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni.
Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️ 
, a scris Radu Vâlcan pe Instagram. 

Fotografia frumoasă cu cei trei a strâns peste 10.000 de aprecieri în doar 25 de minute și o mulțime de urări de la prieteni și fanii virtuali.