Stiri

Cum arată acum cei doi băieți ai Pamelei Anderson. Fii ei i-au transmis cel mai emoționant mesaj de susținere după documentarul lansat recent pe Netflix

pamela anderson
Cum arata acum cei doi baieti ai Pamelei Anderson  [Sursa foto: Instagram ]
Iată cum arată în prezent cei doi băieți ai celebrei Pamela Anderson!

Pamela Anderson se bucură de susținere din partea celor doi fii ai ei, Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee. Cei trei au o relație apropiată și apar des împreună pe covorul roșu. Celebra actriță a postat recent pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare cu un zâmbet larg pe față, cu descrierea: „Fericirea e o alegere”.

Citește și: Pamela Anderson a pozat goală la 55 de ani: "De ce noi, femeile, nu putem fi sexy și deștepte?!"

Cei doi băieți ai actriței și-au arătat imediat susținerea către mama lor în secțiunea de comentarii, acolo unde au lăsat mesaje emoționante.

„Pozitivitatea ta este atât de inspirată. Sunt atât de mândru de tine. Sunt atât de fericit că lumea ajunge în sfârșit să te cunoască pe TINE cu adevărat”, este mesajul lăsat de Brandon, 26 de ani.

„Te iubesc!!! Continuă să fii TU, fără scuze!”, a comentat Dylan, în vârstă de 25 de ani, alături de un emoticon cu o inimă albă.

pamela anderson
Dylan (25 de ani) și Brandon (26 de ani), cei doi băieți ai Pamelei Anderson [Sursa foto: Instagram ]

Mesajele emoționante ale celor doi fii vine după lansarea Pamelei Anderson, luna trecută, a memoriului „Love, Pamela” și a documentarului ei, „Pamela, A Love Story”, care a fost produs de fiul ei, Brandon.

„Cred că Brandon a fost puțin emoționat. Dylan a fost puțin emoționat când l-a văzut. Brandon a văzut o grămadă de momente ca asta. Face asta de doi ani, așa că acesta a fost un proces lung și, ca mamă, nu vrei să-ți împovărezi copiii.

Dar acesta a fost un fel de proiect de familie distractiv, dar a avut multă emoție legată de asta”, a declarat Pamela Anderson, despre documentarul ei, potrivit People.

Filmul documentar despre Pamela Anderson este disponibil pe Netflix

Filmul documentar „Pamela, a love story“, lansat pe platforma Netflix, prezintă o imagine total opusă celei cu care actrița a fost asociată aproape întreaga viață.

Citește și: Pamela Anderson, reacție dură după ce a văzut imaginile din filmul biografic despre ea: „Este o imitație ieftină”

Filmul, la care s-a lucrat mai bine de câțiva ani, le oferă fanilor prilejul de a o întâlni pe actrița Pamela Anderson așa cum nu am mai văzut-o niciodată și va oferi acces exclusiv la filmări și jurnale personale. Documentarul este disponibil pe Netflix.