Stiri

Cum ar putea arăta Iphone 13 și ce funcții noi va avea

Cum ar putea arăta Iphone 13 și ce funcții noi va avea
[Sursa foto: Facebook Apple]
Apple revine în acest an cu noul Iphone 13, un telefon care va fi lansat în toamnă.

 Fanii Apple sunt nerăbdători să apară noul Iphone 13, un telefon care va folosi din plin tehnologii Samsung. Mulţi vloggeri din sfera tehnologiei au anticipat cum ar putea arăta următorul Iphone şi ce funcţii noi va avea.

Cum va arăta şi caracteristici va avea noul Iphone 13

 Deşi sunt mari rivale pe piaţa telefoanelor. Apple şi Samsung au "lucrat" împreună pentru Iphone 13. Compania americană şi-a călcat pe orgoliu şi s-a folosit de tehnologia Samsung pentru mai multe componente ale telefonului, dar cea mai importantă parte este ecranul.

Acesta este produs de Samsung, va avea 5.5 inch şi muchii foarte înguste. Ecranul noului Iphone va avea o rată de refresh de 120 Hz. Zvonurile spun că pentru prima dată, Iphone va avea camera de selfie integrată în ecran şi va fi poziţionată în partea dreaptă.

 În plus, Samsung va furniza şi plăcile de de circuite imprimate rigide-flexibile (RFPCB), dar şi panourile OLED LTPO, esențiale pentru atingerea ratei de împrospătare de 120 Hz. Producţia acestora va începe în luna iulie. 

 Informaţiile care au mai ieşit la iveală spun că Iphone 13 nu va mai avea ecranul decupat, iar piesele pentru Face ID au fost micşorate, pentru a nu mai ocupa mult spaţiu pe ecran.

Cum ar putea arăta Iphone 13 și ce funcții noi va avea

 Se pare că şi Apple va trece la portul USB-C, odată cu lansarea Iphone 13, însă această informaţie nu este deocamdată decât un zvon. Anumiţi vloggeri susţin că noul Iphone nu va avea absolut niciun port de încărcare. Se pare că telefonul va avea patru camere în spate, iar fanii vor fi super încântaţi de caracteristicile acestora. "Este foarte important să știi ce vrei să capturezi, este foarte important să știi cum vrei să arate produsul, fotografia, înainte de a declanșa. E foarte important să ai noțiuni despre compoziție pentru a știi cum să încadrezi. Indiferent că vorbim de aparate foto sau vorbim despre telefoane mobile, nu contează atât de mult scula pe care o ai în mână, contează foarte mult viziunea celui care o folosește", a spus fotograful Cătălin Urdoi, pentru Aleph News.