Stiri

Cum adaugi subtitrari atunci când vrei să vezi un film pe Android sau iOS

Cum adaugi subtitrari atunci când vrei să vezi un film pe Android sau iOS
[Sursa foto: Facebook ]
Iată cum poţi adăuga subtitrări pe cele mai importante aplicaţii, atunci când vrei să vezi un film pe Android sau iOS.

 Serviciile de streaming online şi-au făcut loc în viaţa noastră şi fie că mergem cu metroul, cu trenul sau lenevim pe canapea, le folosim foarte des. Cam toate aceste aplicaţii au variante de subtitrări în mai multe limbi, ceea ce este un mare avantaj. Mulţi dintre noi folosim subtitrările în română, însă dacă vrei să înveţi o limbă străină, este recomandat să urmăreşti filme cu subtitare în limba respectivă. Iată cum adaugi subtitrări pe cele mai importante servicii de streaming online, indiferent dacă ai Android sau iOS.

Cum adaugi subtitrări pe Netflix

 Netflix este cel mai important serviciu de streaming din ţara noastră. Aplicaţia este foarte intuitivă şi se foloseşte foarte simplu. Când vrei să adaugi o subtitrare, mergi pe filmul sau serialul dorit, apoi atingi o dată ecranul şi vei vedea un meniu în partea de jos a ecranului. Selectează "Audio & Subtitles", iar de acolo vei putea bifa limba dorită pentru subtitrare. După ce ai ales limba, subtitrarea va apărea imediat pe ecran. 

Cum adaugi subtitrari atunci când vrei să vezi un film pe Android sau iOS

Cum să adaugi subtitrări pe HBO Go

Pentru abonaţii HBO Go, acest serviciu de streaming oferă subtitrări în română şi engleză pentru aproape tot conţinutul. Pentru a adăuga o subtitrare, atinge fereastra de redare, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe al treilea buton, cel format dintr-o bulă de dialog din benzi desenate. De acolo, îţi poţi alege limba dorită pentru subtitrare.

Cum adaugi subtitrari atunci când vrei să vezi un film pe Android sau iOS

Cum să adaugi subtitrări în VLC Player

 În cazul în care ai descărcat filme şi vrei să le vizionezi, un program foarte bun, dar şi gratuit este VLC. Pentru iOS, îl poţi descărca de aici, iar pentru Android, de aici. Fişierul video şi subtitrarea trebuie să fie în acelaşi director, pentru ca titrajul să pornească odată cu filmul. Poţi adăuga însă şi manual subtitrarea. Atinge fereastra de redare, apasă pe bula de dialog din dreapta jos și activeaz-o de acolo.