Stiri mondene

Cum a reacționat Amna când a văzut atacul lui Zanni la adresa ei: „Și eu eram obosită și nemâncată, dar...”

Amna când a văzut atacul lui Zanni
Amna a văzut în direct la Teo Show imaginile cu momentul în care Zanni o condamna că nu a terminat traseul și că nu a participat la construirea acoperișului

Amna s-a întors în țară, unde are din nou acces la tehnologie și poate vedea emisiunile „Survivor România” care au fost până acum. Artista a recunoscut că nu s-a putut împrieteni cu jungla din Republica Dominicană, dar cu toate acestea, unul dintre concurenți a judecat-o crunt. Este vorba despre Zanni care a izbucnit la un moment dat la testimoniale și a spus despre Amna că nu știe care este stânga și care este dreapta. 

Amna când a văzut atacul lui Zanni

„Eu cred că a avut ceva cu mine ca și persoană. La un moment dat a spus că nu știu care e stânga și care e dreapta”, a spus Amna la Teo Show. 

Prima reacție a Amnei după ce a văzut atacurile lui Zanni

Amna a văzut imaginile cu Zanni în care acesta o atacă în mod direct pe artistă și spune că se preface că se simte rău doar pentru a nu participa la construirea acoperișului. În urma replicilor dure adresate de Zanni, Amna a explicat care a fost de fapt situația.

Amna când a văzut atacul lui Zanni

„Era al treila acoperiș pe care îl făceam. Primul și al doilea a fost făcut alături de Jador și de Culiță și erau două tabere. Jador mi-a spus așa: `Îți este rău, dacă te atingi de vreun lemn și cari ca proasta, pe românește, ca să-ți fie și mai rău după... Eu nu cred în cum se pun aceste frunze și ne va ploua din nou și vei fi obosită și mult mai rău. Nu te atingi de nimic. Jador, Culiță, Costi și eu, ne-am dat seama că este un proiect care nu are cum să funcționeze, iar acest băiat era foarte convins că o să facă un proiect de lungă durată din termopane”, a spus Amna, adăugând că i-ar fi plăcut ca lucurile pe care Zanni le-a spus la testimonial să i le fi spus ei față în față.

Amna când a văzut atacul lui Zanni

„Ăsta era el. Și eu eram obosită și nemâncată și am vorbit aiurea”, a mai spus Amna în cadrul aceleiași emisiuni.