Stiri mondene

Amna s-a întors de la Survivor! Primele imagini de la aeroport

Amna s-a întors de la Survivor!
Amna a ajuns cu bine în România în această dimineață după un zbor lung cu o escală de nouă ore.

Amna a fost eliminată de la Survivor România săptămâna trecută, dar din cauza unor probleme de sănpate a fpst nevoită să mai stea în Republica Dominicană pentru a se pregăti cum se cuvine de drumul lung ce avea să urmeze. Ieri a venit ziua cea mare și artista și-a luat rămas-bun de la Republica Dominicană și de la oamenii care au fost alături de ea pe parcursul șederii sale. 

Amna s-a întors în România! Cine a așteptat-o la aeroport?! 

Amna a avut o escală de nouă ore în Germania, timp în care a vorbit cu urmăritorii de pe Instagram și le-a spus cât de mult se plictisește și și-ar dori să-și omoare timpul cu ceva.

„Am ajuns în Frankfurt în aeroport și vreau să vă spun că totul este închis. Nu știu ce să fac. Credeam că o să cumpăr niște jucării. Am de stat nouă ore și cred că o să îmbătrânesc aici”, le-a spus Amna fanilor din mediul online când a ajuns pe aeroportul din Germania.

Amna s-a întors de la Survivor!

După câteva ore crunte timp în care a băut nenumărate cafele, la primele ore ale dimineații a ajuns, în sfârșit în România. La aeroport a fost așteptată de două prietene foarte bune, fapt care i-a stârnit emoția Amnei.

Amna s-a întors de la Survivor!

„Mă simt emoționată. Îmi doresc foarte mult copilul. Îmi vine să zbor acasă, să mă teleportez…am atâtea lucruri de făcut și atâta energie. Mi-am dat un restart. Mi-e dor de casă, mi-e dor de toți ai mei și sunt gata să-mi revin. Vreau să dorm câteva zile și gata” ”, a declarat Amna în fața camerelor de filmat.

Nominalizarea Amnei spre eliminare nu a fost o surpriză pentru artistă. A fost concurenta care s-a adaptat cel mai puțin condițiilor aprige de trai din Republica Dominicană, iar dorul de fiul ei, David, a fost unul apăsător. Artista a declarat la un moment dat că nu a fost despărțită atâta timp de fiul ei niciodată și că dorul de el este foarte mare. Așa se face că Faimoasa și-a dorit ieșirea din competiția Survivor România, iar colegii și telespectatorii care au votat nu au făcut decât să-i respecte decizia.