Stiri mondene

Cum a fost umilita in public noua iubita a lui Gerard Pique dupa single-ul lansat de Shakira

shakira
Cum a fost umilita in public noua iubita a lui Gerard Pique, Clara Chia  [Sursa foto: Twitter ]
Noua iubită a lui Pique, Clara Chia, a fost umiltă în public după single-ul celebru scos de Shakira.

Clara Chia, noua iubită a lui Pique, se confruntă cu o perioadă dificilă. Shakira a lansat recent o piesă în care îi atacă pe cei doi, după ce artista a aflat că Pique a înșelat-o cu tânăra de 23 de ani. În timp ce piesa lansată de Shakira se bucură de un real succes, se pare că noua iubită a fotbalistului se confruntă cu umilirea publică.

Citește și: Shakira vrea sa construiasca un zid intre casa ei si cea a fostei soacre. Razbunarea artistei continua

Jurnalistele ziarului spaniol El Periodico, Lorena Vazquez şi Laura Fa, au susținut că studenta în vârstă de 23 de ani se confruntă cu umilirea publică după ce cântecul Shakirei a fost lansat. Oamenii o recunosc pe stradă și o jignesc sau chiar încep să cânte melodia.

„Îi cântă pe stradă și toată lumea o recunoaște”, au spus jurnalistele, conform revistei Marca, adăugând că Clara se ocupă cu stoicisim de aceste situații incomode.

shakira
Shakira a lansat o piesă în care i-a atacat pe fostul ei iubit și femeia cu cate a fost înșelată [Sursa foto: Captura Video]

Shakira, prima reacție după succesul piesei în care îi atacă pe Pique și Clara Chia

Shakira face furori pe Internet cu noua ei piesă, „Out of Your League”, lansată în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap. În versurile piesei, artista columbiană îi atacă pe fostul ei soț, Pique, dar și pe tânăra cu care l-a înșelat.

„Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori”, sunt doar câteva dintre versurile cântate de artistă.

Citește și: Shakira este surprinsă de fani cu o serenadă la ea acasă după succesul piesei în care îl ironizează pe fostul ei partener, Gerard Pique

La câteva zile după lansarea piesei, Shakira a transmis un mesaj pe Instagram, în care le-a mulțumit tuturor fanilor care i-au ascultat piesa și despre ce a însemnat pentru ea să facă acest pas.

„Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi”, a scris Shakira, pe pagina ei de Instagram.