Stiri mondene

Andra și Cătălin Măruță, despre succesul copiilor lor în online: „Ne bucurăm că sunt dezinvolți în fața camerelor”

Familia Măruță
Andra și Cătălin Măruță sunt inevitabil cea mai iubită familie de artiști din România.

Andra, o cântăreață extrem de iubită de publicul larg, Cătălin Măruță un om de televiziune excepțional, iar David și Eva... ei bine, și ei au un succes enorm în online.

Eva are propriul ei canal de Youtube, unde se regăsesc diverse filmulețe în care atât ea, cât și întreaga familia Măruță sunt surpinși în diverse ipostaze care fac deliciul fanilor.

Andra și Cătălin i-au expus de mici pe cei doi copii ai lor, fără să le fie teamă, ba din contră, au făcut asta cu un motiv bine întemeiat.

„Ne-am hotărât când ei erau mici să îi protejăm în acest fel. Am vrut să de ținem numele paginilor lor pentru a ne asigura că nu le ia cineva cu rele intenții. Apoi, știind cât de expuși suntem, ne-am asumat că vor apărea de mici în presă sau în social media, dar am vrut să se întâmple cum și cât vrem noi. Așa putem să îi monitorizăm, să îi ajutăm, să îi protejăm. Vlogul a venit în urma experimentelor lui David: el a început să se filmeze singur și ni s-a părut foarte haios. Apoi, am vrut să arătăm bucăți din viețile noastre și Cătălin a venit cu ideea filmărilor în mașină pentru #EvaShow. Practic, lucrurile s-au întâmplat firesc, noi vrem ca lumea să ne vadă cât mai mult pe noi așa cum suntem, necosmetizat, nearanjat. Vlogurile ne ajută să comunicăm exact așa, direct cu fanii”, au declarat Andra și Cătălin Măruță pentru Revista Viva. 

Andra și Cătălin Măruță: Eva și David au șansa de a trăi aceste vremuri în care este atât de ușor să arăți ce abilități ai

Cei doi părinți se bucură enorm că David și Eva experimentează latura aceasta artistică și spun că indiferent de ce meserie își vor alege atunci când vor crește mari, ei vor fi alături de copiii lor.

„Eva și David au șansa de a trăi aceste vremuri în care este atât de ușor să arăți ce abilități ai, să evoluezi ușor, să înveți de la alții. Tehnologia clar vine în sprijinul generației lor. Copiii noștri au văzut, de când erau bebeluși, platouri de filmare, ședințe foto, era clar că vor dori să facă parte din acest univers, este normalitatea lor.

Ne bucurăm că sunt dezinvolți în fața camerelor, că le place să cânte, să danseze, dar știu că, de fapt, mai târziu își vor alege profesiile și noi îi vom sprijini indiferent ce drum vor alege. Nici nu ne putem imagina ce noi meserii vor apărea în 30 de ani! Așa cum acum 15 ani nu puteai să visezi încă să fii Community Manager sau influencer, nu? Așteptăm să vedem ce aduce viitorul”, au mai spus cei doi.