Stiri mondene

Andra, dezvăluiri uimitoare despre începuturile relației sale cu Măruță: „Am umblat după el o grămadă”

Andra și Cătălin Măruță
Andra este extremd de sinceră când vine vorba despre relația cu soțul ei și de curând a scos la iveală detalii extrem de picante.

Andra a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că în ciuda faptului că ea și Cătălin au părut a fi cuplul perfect încă de la început, relația lor nu a fost mereu așa. Atât artista cât și soțul ei, au dezvăluit care a fost prima lor reacție când s-au văzut pentru prima dată. 

„Mamă ce puștoiacă! Toată ziua o să vrea doar să se distreze, să meargă în cluburi. Mie genul ăsta de relație îmi trebuie?”, a spus Cătălin, fără să stea prea mult pe gânduri. 

„De asta nu a crezut el în relația noastră, am umblat după el o grămadă”, a adăugat Andra. 

„Puștoiaca asta vrea toată ziua la cluburi, la discotecă”, a mai spus Cătălin. 

Cum l-a convins Andra pe Cătălin că este o fată cuminte 

Mai în glumă, mai în serios, cei doi soți au spus apoi că nu a fost cazul să se sperie de lucurile la care s-au gândit prima dată când s-au văzut. Andra cânta deja de mai mulți ani în momentul în care s-au întâlnit, motiv pentru care în momentul care s-au întâlnit își dorea foarte mult liniște. 

„Nu a fost cazul că i-am zis: eu am umblat mult în țara asta, am cântat mult, nu-mi mai trebuie cluburi. Îmi trebuie liniște și un om cum ești tu. El nu a crezut că eu sunt așa, dar până la urmă l-am convins. Eu mă simt binecuvântată din punctul ăsta de veder. Faptul că ne-am găsit și că am o liniște și care mă motivează. E foarte important când iubești să nu te duci în extrema aia, să-i spui că totul e bine. Când iubești îți dorești să fie bine”, a spus Andra. 

Cât despre prima reacție a Andrei despre soțul ei, și ea a fost extrem de sinceră. 

Andra: „Doamne ce păr oribil are omul ăsta”

Cătălin Măruță: „Drept dovadă că după câteva luni m-am tuns”

Andra

Andra: „S-a tuns la câteva luni de la prima noastră întâlnire. Poate pare un clișeu când spui „sufletul contează”, dar chiar așa e. Nu contează câte kilograme are omul ăla, eu acum, de exemplu, m-am îngrășat în pandemie, dar tu mă iubești în continuare. Asta înseamnă iubirea.