Stiri

Cum a ajuns Vlad Pascu consumator de droguri și, ulterior, criminal ”Ți-ai dorit întotdeauna să fii în centrul atenției lu taică-tu, să te aprecieze el”

Accidentul provocat de Vlad Pascu
Accidentul provocat de Vlad Pascu scoate la iveală o realitate cruntă [Sursa foto: Facebook]
Accidentul de la 2 Mai, în care un tânăr drogat a ucis doi adolescenți, scoate la iveală o realitatea cruntă. Iată cum a ajuns Vlad Pascu consumator de droguri și, ulterior, criminal!

Noi informații ies la iveală pe zi ce trece despre Vlad Pascu și familia lui. Tânărul drogat a șocat toată țara după ce a provocat un accident în care doi adolescenți care aveau toată viața înainte, Roberta Dragomir (20 de ani) şi Sebastian Olariu (21 de ani), au murit pe loc.

Vlad Pascu a vrut să-și impresioneze tatăl, dar a ajuns dependent de droguri și a distrus alte două familii, după ce le-a omorât copiii

Vlad Pascu a distrus două familii, după ce le-a răpit cei mai dragi membri. Tragedia de la 2 Mai, produsă în dimineaţa zilei de 19 august, scoate la lumină realitatea societăţii în care trăim, în care un copil de bani gata, crede că este mai presus de lege și de oricine și se urcă la volanul mașinii și omoară doi tineri nevinovați, care au avut ghinionul să fie în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Sebi și Roberta care nu au avut nici o șansă în fața armei de ucis a lui Vlad Pascu și au murit pe loc, lăsând în urmă multă durere. Cei doi au fost loviți în plin în timp ce mergeau, pe marginea drumului, spre stațiunea 2 Mai, împreună cu alți șase prieteni. Sebi și Roberta erau prieteni și studenți la Facultatea de Geografie din Universitatea București. Roberta Dragomir avea 20 de ani și era studentă cu bursă, ea luase bacalaureatul cu media 9,81.

Învăța foarte bine și nu și-a dezamăgit niciodată prinții. Sebi avea 21 de ani și era un copil cuminte, respectuos, care învăța bine și nu le făcea probleme părinților. Cei doi plecase la mare cu prietenii pentru a sărbători ziua unuia dintre ei în Vama Veche, însă totu a luat o întorsătură tragică, după ce Vlad Pascu a decis să se urce drogat la volan mașinii.

Sebi și Roberta, victimele lui Vlad Pascu
Sebi și Roberta, victimele lui Vlad Pascu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai? Declarații șocante

”Ți-ai dorit întotdeauna să fii în centrul atenției lu taică-tu, să te aprecieze el”

Stenograme înregistrate de anchetatori scot la iveală detalii din viața lui Vlad Pascu. Miruna Pascu, mama tânărului, a fost înregistrată în timp ce îi spunea fiului că a ajuns un drogat şi un criminal din cauza faptului că a încercat să îşi impresioneze tatăl, la rându-i impresionat de şmecherie, tupeu, nesimţire, aroganţă.

"Ai ajuns pentru că ți-ai dorit întotdeauna să fii în centrul atenției lu taică-tu, să te aprecieze el. El fiind un rebel care nu pune preț pe morală și pe carte și pe educație, a zis că va pune preț că tu ești șmecher. Așa te-a învățat, să fii șmecher! Și ai intrat într-un club de așa ziși smecheri.”, se arată în stenograme.

Soții Pascu
Soții Pascu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cu ce se ocupă, de fapt, mama lui Vlad Pascu? Cum a făcut Miruna Pascu o avere impresionantă