Stiri mondene

Ce ar face Alexandra Stan dacă ar merge din nou la Survivor România?!

Ce ar face Alexandra Stan dacă ar merge din nou la Survivor România?!
Alexandra Stan a vorbit în emisiunea Teo Show despre experiența prin care a trecut la Survivor România, dacă s-ar mai întoarce și ce ar face în acest caz.

Alexandra Stan s-a întors de puțin de la Survivor România și miercuri, 3 martie, a vorbit în cadrul emisiunii Teo Show despre experiența din Republica Dominicană. Fosta concurentă de la Survivor ar fi trebuit să ajungă mai devreme în platou, însă a explicat când a ajuns că a suferit un mic accident în fața scării și și-a luxat glezna. 

„Am întârziat pentru că mi-am făcut radiografie. Mi-am luxat glezna în fața scării, după ce am ajuns acasă. E culmea ironiei. (…)

Întrebată care a fost motivul pentru care a ales să plece la Survivor România, Alexandra Stan a recunoscut că știa că nu este o fire sportivă, însă a vrut cu orice preț să-și depășească limitele. 

Ce ar face Alexandra Stan dacă ar merge din nou la Survivor România?!

„O să fiu cât de directă se poate. Sunt foarte deschisă, am fost tot timpul transparentă și chiar nu am nimic de ascuns. (…) M-am dus la Survivor pentru că voiam să ies din zona mea de confort și să fiu expusă așa cum sunt eu, voiam ca oamenii să mă cunoscă așa cum sunt, fără să mă gândesc că mă filmează dintr-o parte, să îmi sug burta,să fiu machiată, voiam să mă expun cu totul. Ajungi într-un punct în viață în care spui `asta sunt`”, a declarat Alexandra Stan prin intervenție telefonică în direct.  

S-ar mai duce Alexandra Stan la Survivor România?!

Fosta Faimoasă a mai declarat în emisiune că a învățat câteva lecții importante din experiența din junglă și dacă ar fi să meargă pentru a doua oară la Survivor, ar ține cont de câteva aspecte importante. 

Ce ar face Alexandra Stan dacă ar merge din nou la Survivor România?!

„Chiar acum în momentul ăsta nu m-as mai întoarce la Survivor, dar dacă ar trece o perioadă cu siguranță aș vrea. E o experiență pe care o recomand tuturor, e sănătoasă pentru minte, pentru suflet. Dacă m-aș duce din nou, m-aș antrena mai mult pe partea sportivă și nu aș mai mânca două săptămâni înainte, ca să nu fie șocul așa mare. Noi am plecat și imediat după Sărbători și am mâncat și foarte mult de Crăciun. Aș încerca și să fiu mult mai calmă, să nu mă panichez, să nu mai iau lucrurile din mijlocul problemei, așa cum le văd telespectatorii, să fiu mai obiectivă. Eu am mai multe realizări, dar pe lângă muzică și carieră, faptul că am reușit de-a lngul timpului să rămân aceeași și să nu uit de unde am plecat și să fiu sinceră sunt cele mai mari realizări. În industria noastră e greu să fii tu, să nu te schimbi. Pe lângă asta, conexiunea pe care o am mereu cu Dumnezeu. E ușor în viața asta să te pierzi, dar am lucrat la asta, e unul dintre cele mai importante lucruri din viața mea”, a mai spus Alexandra Stan. 

Teo: Ai avut cel puțin două momente de blocaj pe care le știm noi, cel cu scara și cel cu trambulina. În momentele alea ce gândeai? Te-ai întrebat cum te văd cei de acasă?

Alexandra Stan: Sinceră să fiu, nu. Nici nu m-a interesat, tocmai că eram atât de blocată și de panicată încât nu mă interesa cum mă văd ceilalți, nu puteam să mă gândesc la asta. Mă gândeam doar să trec peste, îmi era foarte frică că o să mor. În capul meu se termina, era gata.