Stiri mondene

Amna intră în cursa din Republica Dominicană pentru „Survivor 2021”

Amna - Survivor
Amna este un alt nume din echipa Faimoșilor care va lupta pentru titlul de Supraviețuitor.

Pe numele real Cristina Andreea Mușat, Amna, este printre evdetele care voor face parte din echipa Faimoșilor, din cadrul concursului de supraviețuire Survivor.

Amna - Survivor

Amna a acceptat provocarea de a pleca în Republica Dominicană pentru a se lupta cu toate forțele pentru trofeul emisiunii, dar și pentru titlul de „supraviețuitor”. Este pentru prima dată când artista participă la un astfel de reality și este nerăbdătoare să se confrunte cu jungla din Dominicană.

Amna a divorțat de soț în urmă cu un an 

Artista în vârstă de 35 de ani a trecut de curând printr-un divorț, după o căsnicie care a durat nouă ani. Cei doi foști soți au împreună un băiețel de șase ani, de care se ocupă în prezent doar Amna.

Amna - Survivor

Deși este o fire discretă, Amna a ales să vorbească public despre motivele care au dus la divorț. Artista a invocat că nu ar fi petrecut destul timp în familie, iar din cauza activităților profesionale, cei doi nu au mai reușit să se conecteze la o viață plăcută în doi.

„Este un mare zbucium în mine pe care l-am scris pe hârtie și apoi l-am înregistrat în studio. Și am vrut să împărtășesc cu voi trăirea mea pe care bănuiesc că și voi o trăiți din plin. Cred că nu mai avem timp de absolut nimic și cred că am intrat în așa-zisă cursă a șobolanului. Încercăm să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia. Și ne trezim uneori, mult-mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut”, spunea Amna, într-o emisiunea televizată.