Stiri mondene

Cu sau fără make-up, aceste staruri arată absolut incredibil! Galerie FOTO

Cu sau fără make-up, aceste staruri arată absolut incredibil! Galerie FOTO
[Sursa foto: Pinterest]
Este sau nu frumusețea trecătoare?! Unele staruri internaționale ne arată că frumusețea nu depinde de prodesele de make-up folosite.

Femeile din lumea întreagă și-ar dori ca tinerețea să dureze o veșnicie, precum cea a starurilor internaționale. Însă veți afla că acest lucru nu este greu dacă urmați câteva principii de bază: un stil de viață sănătos, sport și activități care să vă aducă și bani, dar și foarte multă bucurie. 

Aceste celebrități au muncit enorm pentru a deveni faimoase și le vedem mereu strălucind pe marile podiumuri, dar uite că și fără make-up arată la fel de frumoase. 

Christina Aguilera

Christina Aguilera
Christina Aguilera [Sursa foto: Pinterest]

Christina Aguilera este fără îndoială una dintre cele mai puternice voci. De-a lungul anilor, Christinei Aguilera nu i-a fost teamă să se lupte cu kilogramele în plus și a optat pentru promovarea unui stil de viață sănătos. De asemenea, ea trece cu ușurință de la stilul ei „Baby Jane” din viața publică la cel natural din viața personală. Cu sau fără machiaj, tenul artistei este unul impecabil.

Lady Gaga

Inconfundabila Lady Gaga a impresionat întotdeauna prin stilul ei extravagant din timpul concertelor și videoclipurilor. Cu peste 275 de milioane de dolari în cont, Lady Gaga este una dintre cele mai bogate artiste, motiv pentru care își permite să investească foarte mult și în costumele și machiajele extravagante pe care le poartă. Însă Lady Gaga este uimitor de frumoasă maturală, iar acest lucuru s-a putut observa foarte bine mai ales când a interpretat rolul principal în „A star is Born”.

Jennifer Lopez

Au trecut mai bine de 20 de ani de cânt Jennifer Lopez a jucat în filmul biografic Selena, care a reprezentat un salt mare în cariera sa. Jennifer Lopez este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood, dar și una dintre cele mai de succes artiste. Este o regină a formelor corporale demne de invidiat, J-Lo, fiind de multe ori pe prima pagină a ziarelor datorită tonusului pielii cu adevărat uimitor.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow are o impresionantă carieră în lumea filmului. Rolul ei iconic este dat de personajul Pepper Potts din franciza filmului Iron Man. Deține în conturi o avere de 60 de milioane de dolari și o pate din bani vin din propria linie de produse wellness. Este o pasionată a unui stil de viață sănătos, astfel, actrița arată uimitor chiar și după ce își dp jos de pe față make-up-ul. Cu siguranță putem învăța de la ea un lucru sau două despre frumusețe! 

Kylie Jenner 

Kylie Jenner
Kylie Jenner[Sursa foto: Instagram]

Deși o putem identifica cu ușurință pe Kylie cu sau fără machiaj, ea arată ca o persoană diferită, fără stratul groas de fond de ten și fardul strălucitor, datorită faptului că are pistrui. Chiar și așa, vedeta arată uimitor fără make-up, ba mai mult, nu trebuie să se bazeze pe acesta pentru a fi supermodelul care este deja. Ea este cunoscută mai ales pentru aparițiile sale în „Keeping Up With the Kardashians”, dar și din serialul TV „Life of Kylie”, de acum doi ani.

Kim Kardashians

Kim Kardashians
Kim Kardashians[Sursa foto: Pinterest]

Kim Kardashians este cunoscută în toată lumea în ciuda faptului că nu a jucat niciun film la box office. Aspectul ei fizic a fost cel care a scos-o în evidență și a adevenit un adevărat star la nivel internațional demn de invidiat. Cei mai mulți dintre oameni cunosc varianta glamour a starului, dar aceasta este doar o parte a frumuseții sale, care este revervată camerei. Fără un strat gros de machiaj, Kim Kardashians arată la fel de frumos.

Gigi Hadid

Gigi Hadid
Gigi Hadid[Sursa foto: Pinterest]

Gigi Hadid a dobândit și-a dobândit faima de model după ce a urcat pe podiumul Victoria’s Secret. Hadid postează cu regularitate pe Instagram, însă viața ei personală este atent ascunsă de ochii curioși ai lumii, dar și de paparazzi. Gigi a rezolvat presiunea faimei cu grație și abia așteptăm să o vedem în toată splendoarea ei în următoarele proiecte. 

Jennifer Aniston

Să fim sinceri! Nimeni nu arată la fel de grozav fără produse cosmetice și fără make-up. Jennifer Aniston face ca la 50 de ani să pară cu cel puțin zece ani mai tânără și pentru acest lucru nu putem decât să o felicităm. Jennifer Aniston știe în mod clar cum trebuie să aibă grjă de tenul ei, deoarece este la fel de relaxată și fără un strat gros de make-up.
Recunoscută pe scară largă pentru rolul ei de Rachel Green în sitilarul amuzant Friends Jennifer a purtat întotdeauna un aspect natural și poate că asta este secretul tinereții sale.