Stiri

Cu cine se iubește starul din Bridgerton, Simone Ashley. Actrița a postat pe Instagram prima poză cu iubitul ei

Cu cine se iubește starul din Bridgerton, Simone Ashley. Actrița a postat pe Instagram prima poză cu iubitul ei
Cu cine se iubește starul din Bridgerton, Simone Ashley [Sursa foto: Facebook]
Simone Ashley, frumoasă actriță din Bridgerton și-a confirmat relația cu iubitul Tino Klein.

Actrița, în vârstă de 27 de ani a postat pe Instagram prima poză de cuplu. 

Deși nu este clar de cât timp se întâlnesc cuplul, a fost văzut anterior la Monaco F1 Grand Prix.

Citește și: Cristiano Ronaldo ar fi înșelat-o pe Georgina Rodriguez! Au ieșit la iveală toate detaliile legate de aventura starului cu un faimos model din America Latină

După ce a distribuit postarea, vedeta a fost asaltată de comentarii de la prieteni și fani, unul scriind: „Acesta este cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată”.

În timp ce un alt fan a scris: „Îmi place asta! Ce cuplu frumos, atât de fericit pentru tine”.

„Mă bucur atât de mult să te văd atât de fericită! Meriți cea mai mare fericire! Sunt foarte fericit pentru tine, Simone”, a adăugat un al treilea.

În trecut, Ashley se întâlnea cu managerul unei mărci de cafea, Luke Richardson. Relația lor de doi ani s-a încheiat după ce ea s-a mutat la Los Angeles.

Citește și: Macaulay Culkin este în culmea fericirii! Kevin din „Singur acasă” și iubita lui au devenit părinți în secret pentru a doua oară

Bridgerton, unul dintre cele mai urmărite seriale Netflix

Cu cine se iubește starul din Bridgerton, Simone Ashley[Sursa foto: Facebook]

„Bridgerton” este al doilea cel mai bine cotat serial Netflix din toate timpurile și din motive bine întemeiate, ne-a cucerit cu intriga sa genială, costumele de epocă și entuziasmul nestăpânit printre protagonisti.

Cel de-al doilea sezon din „Bridgerton” a adunat un număr total de 560,5 milioane de ore de vizionare. Dintre acestea, mai mult de 115 milioane de ore au fost vizionate între 4 și 10 aprilie 2023.

Bazat pe seria de cărți cu același nume, acest serial Netflix îi urmărește pe membrii familiei Bridgerton în timp ce găsesc au noi experiențe în dragoste și viață. În timp ce sezonul 1 s-a concentrat pe povestea intensă de dragoste a lui Daphne și Simon, sezonul 2 a explorat mai mult viața amoroasă a lui Anthony.