Stiri

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei.
Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. [Sursa foto: Facebook]
Un bărbat și-a cumpărat o casă veche, dar când a urcat în pod a făcut o descoperire complet neașteptată. Iată despre ce este vorba.

Un bărbat a avut parte de o mare surpriză când a ajuns în podul casei sale. Deși și-a achiziționat o locuință veche și îi știa în mare parte istoria, acesta nu a luat în calcul anumite detalii. El a publicat mai multe imagini pe internet, care de altfel au devenit și virale. Bărbatul le-a povestit internauților că proprietarii magazinului ar fi locuit la etaj. În ceea ce privește trecerea de la magazin la biserică, se pare că proprietarul lăcașului nu a vrut să dărâme clădirea, astfel că s-a bazat pe ce era deja construit. 

„A fost un magazin și proprietarii au locuit la etaj. Dar apoi locul a fost transformat într-o biserică-cred că proprietarii lăcașului de cult nu au dorit să se mai deranjeze cu dărâmatul clădirii, așa că au construit în jurul a ceea ce era deja”, a mărturisit bărbatul, potrivit celor de la  mirror.co.uk.

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei
Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce au descoperit angajații aeroportului din New York în valiza unui bărbat? Pasagerul i-a lăsat fără cuvinte: „Am fost șocați”

În interior, omul a găsit și piese de mobilier, dar totul părea să fie în paragină

Pe lângă mobila veche, acesta a mai găsit și o toaletă, o chiuvetă, insecte, dar și un birou vechi. De asemenea, se pare că întreg spațiul ar fi fost izolat prin podea, după cum spune bărbatul, în clipurile postate pe internet.

Citește și: Un prezentator de știri a dezvăluit ce ascunde sub pupitru: ”Nu știu dacă pot să mă explic”. Imaginea a făcut înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții

„Acest apartament era izolat prin podea, am găsit în camere un birou evchi, o pălărie, a toaletă și o chiuvetă, dar și multă mizerie, foarte multă mizerie și insecte. Arată de parcă e înghețat în timp. Am găsit inclusiv bucăți de ziare”, a mai povestit bărbatul.

Imagibile au devenit virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Unii au zis că ar trebui să vândă casa fiindcă e bântuită, alții au dorit să vadă mai multe poze sau s-au întrecut în tot felul de supoziții sau glume.