Stiri mondene

Cristina Șișcanu și-a uimit fanii cu apariția sa. A apărut aproape goală pe Instagram

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu a apărut aproape goală în ultimele Insta-story-uri postate pe contul ei de Instagram. În ce ipostaze s-a filmat.

Cristina Șișcanu este una dintre finalistele „Bravo, ai Stil! Celebrities” și este în strânsă legătură cu fanii ei din mediul online. Fosta concurentă din cadrul competiției de stil împărtășește cu fanii ei opinii din diverse domenii pe rețelele de socializare și recomandă o serie de produse. 

Citeste si: Roxana Nemeș intră în competiția Survivor România 2021, sezonul 2. Cine mai face parte din echipa Faimoșilor

Cristina Șișcanu, cu posteriorul la vedere pe Instagram

Într-una din serile trecută, însă, intenția ei bună de a promova un produs a depășit câteva limite ale decenței și a tăiat răsuflarea internauților. Cristina Șișcanu promova noua lenjerie intimă lansată de Oana Radu, dar nu s-a gândit că ceea ce ar vrea ea să arate cu ajutorul telefonului nu era tocmai potrivit pentru ochii cârcotașilor.

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a probat lenjeria intimă și le-a arătat tuturor cum se mulează pe corp și a lăsat totul la vedere, inclusiv posteriorul, fapt care a stârnit câteva reacții de uimire. 

Cristina Șișcanu

„Mă simt slabă în acest dres și sunt slabă, pentru că, uite, strâng foarte bine abdomenul, fac talia mica, ridică și posteriorul. Super tare!” a spus vedeta, în timp ce defila îmbrăcată sumar. 

Cristina Șișcanu, întrebări dure pentru jurați, în finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Cristina Șișcanu a fost prima concurentă eliminată din finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”, în urma steluțelor și a notelor adunate, cât și în urma voturilor obținute din partea publicului.

Înainte de a lua loc pe scaunul pregătit, însă, Cristina Șișcanu a simțit nevoia să clarifice câteva aspecte importante cu jurații.

Cristina Șișcanu l-a întrebat pe juratul Cătălin Botezatu dacă a primit vreodată foloase materiale sau de orice alt tip de la Andreea Tonciu sau de la un alt apropiat al vedetei.

Juratul a fost uimit de întrebarea pe care Cristina Șișcanu i-a adresat-o, însă a răspuns cât se poate de politicos.

„E nevoie de mulți bani să-l cumperi pe Botezatu”, i-a răspuns el.

Citește continuarea aici