Stiri mondene

Cristina Ciobănașu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o. Cum arată acum actrița?

Cristina Ciobănașu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o. Cum arată acum actrița?
Cristina Ciobănașu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o [Sursa foto: Instagram]
Cristina Ciobănașu a trecut printr-o schimbare inedită de look. Vezi aici despre ce este vorba!

Cristina Ciobănașu își ține mereu fanii la curent cu schimbările care au loc în viața ei. Actrița are mulți urmăritori pe rețelele de socializare și a ținut să le arate noua ei schimbare de look. Cristina a trecut de curând pe la salonul de înfrumusețare și a revenit la tunsoarea care a consacrat-o.

Citeste si: Selena Gomez vorbește despre sănătatea mintală în documentarul ”My Mind & Me”

Cristina Ciobănașu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o. Cum arată acum actrița?
Cristina Ciobănașu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o[Sursa foto: Instagram]

Cristina Ciobănașu a făcut o schimbare de look inedită

Cristina Ciobănașu a trecut prin mai multe schimbări de-a lungul timpului în ceea ce privește aspectul părului ei. Dacă până acum fanii erau obișnuiți cu părul șaten ce trecea de umeri, actrița a optat pentru o schimbare ce îi vine foarte bine. Ea a postat pe contul ei de Instagram un videoclip cu întreg procesul.

Citeste si: Billie Eilish și-a făcut apariția pe covorul roșu pentru prima dată alături de mama ei

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cristina Ciobănașu a optat pentru o tunsoare în scări, care o avantajează. Urmăritorii au complimentat-o pe actriță, iar unii au susținut că acesta este look-ul care a consacrat-o pe Cristina. O astfel de tunsoare purta vedeta la începutul carierei sale.

Cristina Ciobănașu vorbește despre proiectele din care a făcut parte

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi și a mărturisit recent că este foarte mândră de proiectele din care a făcut parte. Vedeta a împlinit luna trecută 26 de ani și se bucură de o carieră de succes în actorie, având roluri importante în producții apreciate de public, precum: „Pariu cu viața”, „O nouă viață”, „Fructul Oprit”, „Sacrificiul”și „Adela”.

Citeste si: Maite Perroni s-a căsătorit cu producătorul de televiziune Andres Tovar. Vezi imaginile de la spectaculosul eveniment!

Cristina Ciobănașu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o. Cum arată acum actrița?
Cristina Ciobănașu, despre proiectele ei [Sursa foto: Instagram]

„Sunt mândră de toate proiectele din care am făcut parte. M-au scos de fiecare dată din zona de confort, m-au disciplinat și dacă ar fi să fac un top cred că cele mai solicitante au fost serialul Pariu cu Viața și Fructul Oprit. Însă cea mai mândră sunt de faptul că nu m-am pierdut pe drum, nu m-au luat celebritatea și faima pe sus și nici nu am uitat vreodată de unde am plecat. Asta mă motivează să mă ridic dimineața din pat. Am avut parte de foarte mult noroc la care mulți nici nu visează și e de datoria mea să arat recunoștință pentru asta muncind și demonstrând că nu am ajuns unde sunt doar datorită unui noroc chior.”, a spus Cristina Ciobănașu.