Stiri mondene

Billie Eilish și-a făcut apariția pe covorul roșu pentru prima dată alături de mama ei

Billie Eilish și-a făcut apariția pe covorul roșu pentru prima dată alături de mama ei
Billie Eilish, prima apariție alături de mama ei [Sursa foto: Instagram]
Billie Eilish a fost însoțită de mama ei la un eveniment monden. Vezi primele imagini cu cele două împreună!

Billie Eilish este una dintre cele mai apreciate artiste și reușește de fiecare dată să își încânte fanii cu muzica ei. Cântăreața a lipsit o vreme din mediul online din cauza concertelor pe care le-a susținut, dar recent a fost surprinsă alături de mama ei la un eveniment pe covorul roșu.

Citeste si: Billie Eilish a lansat două piese- "TV" și "The 30th"! Primele declarații: „Sunt atât de fericită să vi le împărtășesc”

Billie Eilish și-a făcut apariția pe covorul roșu pentru prima dată alături de mama ei
Billie Eilish, prima apariție alături de mama ei[Sursa foto: hollywoodreporter]

Billie Eilish, prima apariție alături de mama ei pe covorul roșu

Billie Eilish a avut o perioadă încărcată de concerte, iar fanii cred că artista le pregătește chiar și un nou proiect muzical. Cântăreața nu se rezumă doar la industria muzicală și a luat parte recent la Environmental Media Association Awards Gala, unde a fost însoțită de mama ei. Evenimentul a avut ca scop celebrarea meritele celor care se implică pentru un viitor mai bun.

Citeste si: Billie Eilish și FINNEAS au interpretat „Your Power” la Stand Up For Ukraine, eveniment dedicat poporului ucrainean

Billie Eilish și-a făcut apariția pe covorul roșu pentru prima dată alături de mama ei
Billie Eilish, prima apariție alături de mama ei[Sursa foto: footwearnews]

De obicei, Billie Eilish era însoțită la evenimentele mondene de fratele ei, Finneas, dar de data aceasta cântăreața a ales să se prezinte pe covorul roșu alături de mama ei, Maggie Baird. Mama cântăreței este o prezență discretă în mediul online, iar singurele dăți când fanii artistei au putut să o vadă au fost documentarele ei.

Maggie a primit numeroase laude de la toți internauții pentru apariția ei, în schimb Billie a fost criticată pentru stilul pe care l-a abordat. Cei care au văzut imaginile cu cele două nu au fost prea încântați și i-au sugerat vedetei să-și schimbe stilul, deoarece arată ca o bunică.

Billie Eilish și iubitul ei, Matthew Tyler Vorce, s-au despărțit

În vara anului trecut, Billie Eilish a fost surprinsă pe străzile din Santa Monica alături de Matthew Tyler Vorce, iar fanii au presupus imediat că cei doi formează un cuplu. Chiar dacă cei doi nu au confirmat zvonurile, ipostazele romantice în care au fost surprinși vorbeau de la sine. Ulterior, Matthew a fost cel care a anunțat că el și Billie Eilish s-au despărțit. Chiar dacă s-a spus că de vină ar fi fost infidelitatea lui Matthew, el a negat fiecare acuzație.

Citeste si: Gala premiilor Grammy 2022: Olivia Rodrigo, BTS, Billie Eilish și Brandi Carlile, între primii artişti care vor cânta la eveniment

Billie Eilish și-a făcut apariția pe covorul roșu pentru prima dată alături de mama ei
Matthew Tyler Vorce[Sursa foto: Instagram]

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Relația s-a încheiat pur și simplu. Zvonurile și minciunile din online pot fi periculoase”, a spus Matthew pe Instagram. 

Matthew Tyler Vorce a apărut în atenția publicului în 2012. El este actor, iar printre proiectele sale importante se numără ”Little Monsters”, ”Mother, May I Sleep With Danger?” și ”Dark Hours: Typee”.