Stiri

AUDIO. Scularea! Paravanul făcut de naţionala Danemarcei după ce Christian Eriksen a căzut pe teren, viral!

AUDIO. Scularea! Paravanul făcut de naţionala Danemarcei după ce Christian Eriksen a căzut pe teren, viral!
Christian Eriksen a suferit o accidentare în timpul jocului cu Finlanda, de la Euro. Pentru ca imaginile să nu apară în presă, jucătorii au făcut paravan

Christian Eriksen, starul naționalei Danemarcei, a suferit o accidentare teribilă în timpul jocului, iar pentru a evita ca imaginile cu el agonizând pe teren să ajungă în toată presa, fotbaliștii au făcut paravan în jurul lui. Cel care i-a mobilizat pe jucători a fost chiar căpitanul echipei, Simon Kjær. 

Gestul fotabliștilor de a face paravn în jurul lui pentru a-l proteja de camerele de filmat, a fost catalogat ca fiind unul care demonstrează cât de umani au fost fotbaliștii în acele momente critice.  

De asemenea, în spațiul public au mai apărut și imagini cu soția fotbalistului în stare de șoc, în timp ce o parte din coechipierii starului de la Inter Milano încearcă să o consoleze. 

Despre acest subiect marcant din weekend, au vorbit și Radu Țibulcă și Orlando Ivan în matinalul „Scularea!” de azi dimineață. 

Ce s-a întâmplat cu fotbalistul Christian Eriksen la meciul Danemarca-Finlanda

Se spunea că jucătorul de fotbal a făcut un pre-infarct în timpul meciului, însă medicii sunt rezervați în privința unui diagnostic declarând că nu au descoperit cauzele leșinului. 

„Era dus. I-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Cât de aproape eram noi? Nu ştiu, l-am adus înapoi, a fost destul de rapid.

Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spune de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor”, a spus Morten Boesen medicul naționalei care i-a acordat primul ajutor lui Christian Eriksen

Paravanul făcut de naţionala Danemarcei după ce Christian Eriksen a căzut pe teren, viral
Paravanul făcut de naţionala Danemarcei după ce Christian Eriksen a căzut pe teren, viral[Sursa foto: Facebook]

Kasper Hjulmand, selecționerul naționalei de fotbal a declarat că a stat de vorbă cu fotbalistul după ce și-a revenit și a remarcat că a avut puterea să facă glume pe seama celor petrecute pe terenul de joc. 

„Am vorbit şi în această dimineaţă (n.r. duminică), l-am văzut pe cameră şi zâmbea. A spus ”Cum sunteţi? La naiba, cred că vă simţiţi mai rău decât mă simt eu. Simt că ar trebuie să ies şi să mă antrenez acum, băieţi”. Era îngrijorat pentru noi şi, normal, pentru familia lui. Spunea că nu-şi aminteşte prea multe, dar era mai preocupat de noi şi de cum ne simţim noi. Voia ca noi să jucăm. Christian se simte cel mai confortabil atunci când e la fotbal. A fost bine să-l vedem zâmbind. Vom face tot ce e posibil pentru a ne aduna şi pentru a juca pentru el”, a dezvăluit tehnicianul de 49 de ani.