Stiri

Cosmin Cernat va comenta Jocurile Olimpice de la Tokyo

Cosmin Cernat va prezenta Jocurile Olimpice de la Tokyo
Cosmin Cernat va prezenta Jocurile Olimpice de la Tokyo [Sursa foto: Instagram]
Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii „Invitatul de 12” de la Radio Impuls, va comenta Jocurile Olimpice de la Tockyo.

Cosmin Cernat va comenta pentru a zecea oară Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cosmin Cernat, actualul moderator al emisiunii „Invitatul de 12” și fostul prezentator al emisiunii Exatlon și Fan Arena de la Kanal D va putea fi auzit la Eurosport în calitate de comentator al Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Prezentatorul este extrem de mândru și a împărtășit marea veste cu fanii săi, pe rețelele de socializare. 

Cosmin Cernat va prezenta Jocurile Olimpice de la Tokyo
Cosmin Cernat va prezenta Jocurile Olimpice de la Tokyo[Sursa foto: arhiva ]

„In 2008, am comentat pentru Eurosport la JO de la Beijing. Aurul Constantinei Diță la maraton, a fost un moment colosal al sportului si atletismului romanesc! Am comentat cursa împreună cu marele antrenor Nicolae Marasescu. A fost singura data cand l-am vazut pe nea Nae plângând. Plangea de bucurie, dupa ce își inchisese microfonul! Cand i-am povestit Pusei, 8 ani mai tarziu, la cursa de 10 km, pe care chiar ea a organizat-o, nu si-a putut stapani nici ea lacrimile”, a scris Cosmin Cernat pe Instagram. 

Cosmin Cernat s-a alăturat în 2020 grilei de programe Radio Impuls 

Din septembrie 2020, Cosmin Cernat este moderatorul emisiunii „Invitatul de 12” care se difuzează în fiecare duminică. Invitatul de 12 cu Cosmin Cernat este cea mai recentă emisiune care aduce în fața ascultătorilor cele mai ascunse secrete ale artiștilor. Despre radio, Cosmin Cernat spune că este un vis mai vechi care a devenit realitate, iar asta îl face fericit. 

Cosmin Cernat va prezenta Jocurile Olimpice de la Tokyo
Cosmin Cernat va prezenta Jocurile Olimpice de la Tokyo[Sursa foto: arhiva ]

„Să prezint o emisiune pe undele radio reprezintă ceva cu totul nou în viața mea profesională, o provocare și o bucurie uriașă. Lucrez în media de 25 de ani, în televiziune și comentariul sportiv, am trecut printr-o serie de etape și sunt fericit că pot să mă implic acum într-un asemenea produs radio. Emisiunea de interviuri „Invitatul de 12” face apel și la experiența mea de intervievator și pot să spun că este o reală plăcere să stau de vorba cu invitații mei, să aflu cât mai multe lucruri despre viața lor, despre carieră și formarea lor. Am avut plăcuta supriză să mi se spună că am voce radiofonică, cred că „timbrul”, cadența vin din comentariul sportiv. Tot ce am acumulat până acum în profesia mea mă ajută în această nouă etapă, căreia mă dedic cu mare bucurie”, ne declara Cosmin Cernat cu aproximativ un an în urmă. 

Citește mai multe despre Cosmin Cernat aici