Stiri

Juno a dezvăluit la „Invitatul de 12” care a fost cel mai mare vis al său: „ Îmi doream să...”

Juno a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al său
Juno a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al său [Sursa foto: Captură YouTube]
Juno a fost „Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat. Artistul le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre cel mai mare vis al său.

Juno se află printre cei mai talentați artiști de la noi din țară, fiind pasionat de mic de dans și de muzică rap, acesta a plecat din Constanța și a pornit să-și îndeplinească visul. În prezent, Juno își pune lecțiile de viață și experiențele în rime. În 2016, artistul a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care lucrează pentru proiectul Juno. Un an mai târziu a colaborat cu Smiley pentru piesa „RaRa”, ulterior, a lansatalături de Feli primul său single „Averile”.

Recent, Juno a fost invitatul de 12 de la Radio Impuls. În emisiunea moderată de Cosmin Cernat, îndrăgitul artist a vorbit deschis și le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre cel mai mare vis al său.

Juno a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al său
Juno a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al său

„A fost un pas foarte important în viața mea și vreau să-i mulțumesc trupei Simplu pentru inspirație, ei au fost primii din țară care au făcut asta, iar de acolo am plecat și eu. Drumul m-a adus lângă Smiley, lângă care fac muzică deja de 5 ani. Este tare! Eu cred în legea atracției foarte mult și pare că sunt un exemplu real. Eu m-am apucat de breakdance la vârsta de 11- 12 ani pentru că eu le urmăream muzica lor, îmi plăcea foarte mult cum cânta Smiley... pe lângă breakdance.(...) Și acum 12 ani să stau lângă Smiley și zic uite fac muzică cu el. La vremea respectivă, eu visam să dansez pentru artiști, visam să dansez în spate, acesta era visul meu să fiu acolo și să dansez pentru ei. Eu sunt născut în Slobozia, deși am copilărit și crescut în Constanța, acolo este locul unde am trăit cei mai importanți ani din viață și care m-au ghidat să ajung unde sunt acum.(...) Toată povestea a început în Slobozia, eu îmi amintesc clar un concert de la zilele Sloboziei în care a venit Alex Velea. Era toată brigada, atunci cred ca au fost cei mai tari ani... a fost o energie super tare în perioada aia”, a spus Juno.

Invitatul de 12- Juno