Stiri mondene

„Corpul meu avea nevoie de asta”. Oana Radu a ajuns pe masa de operație. Ce intervenție chirurgicală a suferit artista

Oana Radu a ajuns pe masa de operație
Oana Radu  [Sursa foto: Facebook]
Oana Radu a dezvăluit motivele pentru care a ajuns pe masa de operație. Iată despre ce este vorba.

Fanii sunt absolut îndrăgostiți de Oana Radu, care i-a cucerit încă de la primele note cântate în concursul muzical „Vocea României”, până la ultimele piese lansate de artistă. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc. De data aceasta, cântăreața i-a anunțat zilele trecute pe fani că a ajuns pe mâinile medicilor. Acum, artista a revenit și a postat în secțiunea de InstaStory un mesaj prin intermediul căruia le-a mărturisit fanilor că se simte foarte bine după operația pe care a făcut-o.

Oana Radu a ajuns pe masa de operație
Oana Radu [Sursa foto: Facebook]

Ce operație estetică și-a făcut Oana Radu în Turcia, după ce a slăbit peste 100 de kilograme

Oana Radu a hotărât că este momentul să apeleze la abdominoplastie, pentru a șterge urmele lăsate de faptul că a slăbit 100 de kilograme. Operația a fost una destul de complicată, însă din fericire, Oana Radu a reușit să treacă cu bine peste intervenția chirurgicală.

Cântăreața a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele pe care le-a primit de când a anunțat că se afla pe patul de spital.  

Citește și: Oana Radu, despre neajunsurile vieții de artist! Cântăreața a mărturisit care este prețul succesului: „Singura problemă pe care o avem”

„Vă mulțumesc pentru mesaje, încurajări și urări. Intervenția pe care am făcut-o a fost de ordin estetic, însă doar pentru a corecta urmele pe care slăbitul a peste 100 de kilograme (știți că am slăbit de două ori câte de kilograme) le-a lăsat asupra mea.

Intervenția pe care am făcut-o este în zona abdomenului, dar nu este doar abdominoplastie, ci este una mai complexă.  Viața mea era destul de grea de vreo 29 de ani. Nu-mi pot explica de ce nu am făcut asta mai devreme. Nu-mi explic. Operația pe care am făcut-o este de lifting 360. Nu am făcut doar o abdominoplastie. Corpul meu avea nevoie de asta. (…) Pielea mea pleca.
Pleca la propriu. A fost o intervenție grea, dar mă simt absolut minunat și evident că am început o viață nouă!”,  
a povestit Oana Radu pe contul ei de Instagram.

Oana Radu a ajuns pe masa de operație
Oana Radu[Sursa foto: Instagram]

Oana Radu a dezvăluit secretele siluetei sale: ” Este o regulă foarte importantă”

De-a lungul timpului, Oana Radu a trecut printr-o transformare spectaculoasă. Artista  a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus de două ori. A slăbit în total peste 100 de kilograme. Iată câteva dintre secretele ei.

Citește și: Oana Radu, primele declarații după ce a fost acuzată că refuză să cânte la o nuntă deși a luat avans: „O să depun plângere pentru amenințări și defăimare”

„Ştiţi deja că eu am slăbit foarte multe kilograme şi din păcate mulţi dintre voi nu cred că nu m-am operat. Când am început să ţin dieta Ducan nu aveam multe cunoştinţe despre slăbit, încercasem mai multe reţete care eşuaseră. Prima regulă şi cea mai importantă dintre toate este că trebuie să ne schimbăm alimentaţia. Vă sfătuiesc să mergeţi în magazine mai mari… pentru că veţi găsi dulciuri pentru diabetici sau chiar şi pentru oameni normali, dar fără zahăr… care te ajută şi îţi mai păcălesc ambiţia pentru că ai nevoie la un moment dat de un restart. Regula numărul doi, la fel de importantă că prima: eu mănânc până în ora cinci… la ora cinci după-amiaza este ultima mea masă.  Este o regulă foarte importantă şi am aplicat-o şi în perioada de menţinere, mâncând până în ora cinci m-a ajutat foarte mult să-mi menţin greutatea. Regula numărul trei: Nu există cheat day… ziua în care poţi mânca orice se afla doar în etapa în care tu ai ajuns la o greutate. Regula numărul patru: sportul are o foarte mare importanţă. Dacă sunteţi la fel de grăsuţi cum am fost şi eu, pielea vostra se va lăsa şi veţi ajunge în situaţia mea să trebuiască să vă operaşi braţele. Regula numărul cinci… nu se asociază niciodată carbohidraţii cu proteinele”, a spus Oana Radu.