Stiri mondene

Oana Radu, despre neajunsurile vieții de artist! Cântăreața a mărturisit care este prețul succesului: „Singura problemă pe care o avem”

Oana Radu, despre neajunsurile vieții de artist
Oana Radu, despre neajunsurile vieții de artist [Sursa foto: Instagram]
Oana Radu a oferit detalii neștiute din cariera sa de artist. Iată ce confesiuni a făcut vedeta!

Oana Radu se află printre cele mai îndrăgite artiste de la noi, care reușește să impresioneze de fiecare dată cu talentul său. Vocea inconfundabilă a cântăreței a plasat-o, rapid, în preferințele muzicale ale românilor. Se pare că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu este îndrăgită doar pentru abilitățile sale muzicale, ci și pentru personalitatea ei sinceră. Ori de câte ori are ocazia, vedeta nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume sau să le povestească internauților detalii despre viața ei personală.

Așa cum s-a întâmplat și de data aceasta. În urmă cu câteva ore, Oana Radu le-a dezvăluit fanilor din mediul online neajunsurile vieții de artist. Deși se simte recunoscătoare pentru șansa de a câșiga bani din ceea ce-i place să facă, vedeta a menționat că lipsa timpului pentru alte lucruri este un neajuns cu care se confruntă.  

Oana Radu, detalii neștiute despre cariera sa
Oana Radu, despre neajunsurile vieții de artist[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Radu, primele declarații după ce a fost acuzată că refuză să cânte la o nuntă deși a luat avans: „O să depun plângere pentru amenințări și defăimare”

„Ce surpriză să vă întâlniți cu mine tot pe drum și tot pe drum. Cam asta e viața noastră din luna ianuarie, februarie. Cântăm în continuu, suntem în continuu pe drumuri și ne bucurăm și ne bucurăm din suflet pentru asta, fiindcă facem ceea ce ne place și avem privilegiul de la viață să câștigăm bani din ceea ce ne place să facem, deci nu ni se pare deloc o povară. Singura problemă pe care o avem este că timpul nu e suficient pentru noi. Vrem să facem multe lucruri, ne dorim să dezvoltăm cât mai mult lucrurile pe care le face și atunci singura problemă am putea spune că este timpul.”, le-a mărturisit Oana Radu fanilor ei.

Oana Radu, detalii neștiute despre cariera sa
Oana Radu, despre neajunsurile vieții de artist[Sursa foto: Instagram]

Ce meserie ar fi avut Oana Radu dacă nu era artistă: ”A ș fi făcut bani din piatră seacă”

În cazul în care nu ar avea bani, Oana Radu susține că ar face absolut orice este nevoie să reușească în viață. Ar începe de jos și nu s-ar abate de la drumul său, fiind de părere că succesul vine după muncă și sacrificii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Citeste si: Oana Radu, situație neprevăzută în aeroportul din Timișoara: „Mi s-a întâmplat o nenorocire”

„Eu dacă nu aș fi avut voce și nu aș fi făcut bani din muzica mea, aș fi făcut bani din piatră seacă. Pentru că eu cred că dacă ești un om muncitor și dacă faci cu plăcere orice lucru faci... faci bani”,  a spus Oana Radu, în urmă cu ceva timp.