Stiri mondene

Copiii Prințului William, felicitări înduioșătoare pentru bunica lor, Lady Di: „Ne gândim mereu”

Copiii Prințului William, felicitări înduioșătoare pentru bunica lor, Lady Di
Cei trei copii ai Prințului William au făcut câte o felicitare în memoria bunicii lor, Prințesa Diana.

Copiii Prințului William și a Ducesei Kate o au pe bunica lor în minte chiar dacă nu au avut ocazia să o cunoască. Cu ocazia zilei internaționale a mamei, cei trei copiii, George, Charlotte și Louis au făcut câte o felicitare în memoria Prințesei Diana, bunica lor.

Kensington Palace a dat publicității trei felicitări făcute de cei trei copii ai Prințului William, Prințul George, în vârstă de 7 ani, Prințesa Charlotte, de 5 ani și Prințul Louis, de doar 2 ani. 

„Anul acesta, Ziua Mamei va fi diferită din nou. Mulți dintre noi ne vom afla departe de cei dragi, dar așteptăm cu nerăbdare un moment în viitorul nu prea îndepărtat în care să ne putem îmbrățișa din nou mama. Dar pentru cei care sunt în doliu, ziua de astăzi poate fi deosebit de dificilă. În fiecare an, de Ziua Mamei, George, Charlotte și Louis fac felicitări pentru William, în care amintesc de bunica lor, Diana”, a scris William și Kate pe conturile lor de socializare. 

Mesajele transmise de cei trei copiii ai lui William către bunica lor, Prințesa Diana 

Prințul George, cel mai mare copil al cuplului regal a făcut o felicitare verde pe care a scris: „Dragă bunicuță Diana, La mulți ani! de ziua mamei. Te iubim foarte mult și ne gândim mereu la tine. Cu dragoste, de la George”, în vreme ce Charlotte a ales o felicitare de culoare roz pe care a scris:

Copiii Prințului William, felicitări înduioșătoare pentru bunica lor, Lady Di

Dragă bunicuță Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubim foarte mult. Și tata îți duce lipsa. Cu multă dragoste, Charlotte”. Micuțul Louis nu s-a lăsat mai prejos și a desenat o inimioară pentru bunica lui.

Copiii Prințului William, felicitări înduioșătoare pentru bunica lor, Lady Di

Copiii Prințului William, felicitări înduioșătoare pentru bunica lor, Lady DiPe lângă fotografiile cu cele trei felicitări, Kate și William au mai postat și o fotografie cu Prințesa Diana care îl ținea în brațe pe Prințul William.