Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România?!
Un nou joc de recompensă s-a disputat în seara aceasta la Survivor România. Războinicii și Faimoșii au adjudecat punctul final la ștafetă.

Faimoșii și Războincii au jucat în seara de vineri pentru un nou joc de recompensă. Cele două echipe s-au descurcat excepțional pe traseu și au ajuns să adjudece ultimul punct la ștafetă. Din partea Faimoșilor a intrat pe teren Cosmin Stanciu alături de Elena Marin, iar din partea Războinicilor au intrat pe teren Marius Crăciun alături de Vera Miron. Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România?!

Cosmin Stanciu a câștigat recompensa pentru tabăra Faimoșilor 

Cosmin Stanciu a intrat pe traseu alături de Elena Marin. Elena Marin a intrat prima pe traseu, în vreme ce Cosmin Stanciu a fost cel care a trebuit să ducă la bun-sfârșit proba de îndemânare. Astfel, Cosmin Stanciu a adus recompensa pentru echipa Faimoșilor

Din frustrare că au pierdut jocul, Războinicii s-au luat la ceartă cu Faimoșii. Subiecții principali în acest conflict au fost Sorin și Zanni, cel din urmă acuzându-l pe Războinic că nu știe să piardă și să-și asume înfrângerea. 

„Ești prea supărat, bă, eu am crezut că glumim, dar tu ești răutăcios”, a spus Zanni.  

Întrebați de Daniel Pavel de ce s-au luat la ceartă, Zanni a explicat: „Mie mi-a plăcut mereu de Sorin și de glumele lui. Era și fun și adrenalină. Dar de când Jador nu e pe aici, a început să exagereze, a avut niște glume destul de exagerate” 

Sorin, scandal cu Zanni de la Faimoși

„Mie mi se pare o lipsă de respect. Eu poate sunt mai vocal de la mine din echipă, vorbesc și în numele altora, poate. Este deranjant, ok, astăzi m-am enervat că nu am adus punct și am avut o frustrare că nu am adus acel punct. Reacția mea a fost să dau cu un picior în minge și s-a dus în apă. E problema mea ce fac atâta timp cât nu deranjez pe nimeni”

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au câștigat jocul de recompensă de la Survivor România

Nu am avut presiune foarte mare. Sunt foarte mândru de noi ca echipă. Numai lucruri de bine 

Elena Marin: Sunt fericită că am gâștigat, felicitări echipei. Din păcate nu am adus două puncte, în momentul în care pierd se știe că că frustrez foarte tare, dar important e că am câștigat. 

Primele declarații ale Războinicilor după ce au pierdut jocul de recompensă de la Survivor România

Vera Miron: Sper să trecem și peste următorul joc cu bine. Sunt mândră de echipa mea și sper să nu fie niciunul supărat. 

Marius Crăciun: „Sunt foarte supărat că n-am adus victoria pentru echipă, m-aș fi bucurat. E prima ștafetă la  care particip la final și nu aduc. Mă bucur că am putut reveni la 9-9 și asta arată că oricât de jos suntem ne putem ridica oricând. Aici a fost vina mea că nu am câștigat”