Lansări muzicale

Connect-R și Smiley au lansat piesa ”Rita”

Connect-R și Smiley au lansat piesa ”Rita”
Connect-R și Smiley au lansat piesa ”Rita” [Sursa foto: Instagram]
Connect-R și Smiley au lansat videoclipul piesei ”Rita”. Uite cât de bine sună cea mai fresh colaborare a momentului!

După mai multe zile în care au oferit diverse indicii în mediul online, iată că așteptarea a luat sfârșit. Connect-R și Smiley ți-au unit vocile și au scos cea mai fresh colaborare intitulată ”Rita”. Piesa este compus de Connect-R împreună cu Smiley, videoclipul fiind regizat de Kobzzon.

„Mi-a plăcut din prima piesa asta, așa cum mi-au plăcut toate piesele lui Connect-R de până acum.

Îl știu de mult timp, am mai colaborat, suntem prieteni, iar muzical vorbind sunt fanul lui, îmi place cam tot ce face. "Rita" este o piesă de dans, dar și de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viață, cine triumfa: nevoia de siguranță și confort sau inima? Sunt sigur că o să vă placă și clipul, este ca un film căruia abia aștepți să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deshis în mintea, amintirile și inima fiecărui om care ascultă piesa", a spus Smiley

Connect-R și Smiley au lansat piesa ”Rita”
Connect-R și Smiley au lansat piesa ”Rita”[Sursa foto: Instagram]

„Mă bucur mult că am făcut o piesă cu Smiley pe care eu îl consider poate cel mai mare star pop de la noi din țară. Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele și am rămas încă de atunci impresionat de calitățile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu "Rita" la el aproape gata, și-a scris strofa, a făcut și un after-refren superb și iată că a ieșit o piesă care sperăm din suflet să placă. Deși eu mi-am obișnuit publicul în ultimul timp cu piese care vindecă, ei bine, muzica trebuie și să bine dispună, nu doar să vindece. Așa e "Rita", te face să zâmbești, să dansezi, să te miști", a spus și Connect-R .  

Videoclip: Connect-R și Smiley- Rita