Stiri mondene

Câți iubiți a avut Theo Rose, fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil! Celebrities”?

 Câți iubiți a avut Theo Rose
Theo Rose le-a răspuns sincer fanilor din online celor mai indiscrete întrebări.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste autohtone, vocea ei ieșind în evidență din ce în ce mai mult odată cu participarea în cadrul concursului „Bravo, ai Stil! Celbrities” de la Kanal D. Artista a rămas într-o legătură strânsă cu fanii ei și le împărtășește adesea secrete din viața de artistă cât și din viața personală. Același lucru s-a întâmplat și ieri când a luat-o pe mama ei să o ducă la medicul estetician pentru mici ajustări la față. Artista a profitat de faptul că se află cu mama ei în mașină și le-a răspuns sincer fanilor unei serii de întrebări. 

Theo Rose de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” a spus cu câți bărbați s-a iubit

Pe lângă întrebările legate de viitoarele lansări de melodii, Theo Rose a primit și întrebări legate de viața sa personală, iar una dintre ele a fost legată de bărbații cu care s-a iubit până la această vârstă. Însă în loc să răspundă ea, Theo a pasat întrebarea către mama ei care nu știa concret câți iubiți a avut fiica ei. 

Câți iubiți a avut Theo Rose

Theo Rose: Câți iubiți am avut eu la viața mea?

Mama lui Theo Rose: Tu? M-ai blocat?

Theo Rose: Păi să văd și eu dacă știi. Câți iubiți am avut eu?

Mama lui Theo Rose: Trei.

Theo Rose: Care trei? Stați așa că mama nu știe. Cu câți băieți am fost eu? Dar câte relații serioase care să implice, sex, din astea, îți zic pe față

Mama lui Theo Rose: Doi 

După ce Theo Rose a reușit în sfârșit să o facă pe mama ei să-și amintească câți iubiți a avut ea, artista a întrebat-o și pe mama ei câți bărbați a avut, iar răspunsul ei este cât se poate de spumos: 

Theo Rose: Dar tu câți iubiți ai avut la viața ta?

Mama lui Theo Rose: Eu-s de-aia proastă, unu.

Câți iubiți a avut Theo Rose

Theo Rose: Eu deja am trecut la avansați cu doi. Sunt în liga aia mare.