Stiri mondene

Connect-R, anunț uluitor pentru fani: „Mai am un copil”

 Connect-R, anunț uluitor pentru fani: „Mai am un copil”
Connect-R, anunț uluitor pentru fani: „Mai am un copil” [Sursa foto: Instagram]
Connect-R și-a anunțat fanii din mediul online că mai are un copil în afară de Maya. Cum arată fiul artistului?!

Connect-R este un artist împlinit și se bucură de o familie frumoasă. Artistul are o fiică din căsătoria cu Misha, fiică pe care o iubește extrem de mult. A inițiat-o și pe Maya pe drumul muzicii, însă se pare că fiica artitului nu este singura pe care Connect-R trebuie să-și canalizeze atenția. 

Citeste si: Andres Chiriac și Connect-R lansează „VagaBond”

Connect-R recunoaște în fața fanilor că mai are un fiu

Toată lumea credea că singurul copil al lui Connect-R este Maya, însă artistul a recunoscut în fața fanilor că mai are un copil. 

„Băi, salut, nu am zis-o până acum, dar acum o spun. Mai am un copil. Copilul meu, e băiatul meu și am făcut dezvăluirea asta pentru toată lumea. Intrați aici pe link să-l vedeți și voi”, a spus Connect-R pe pagina sa de Facebook. 

Connect-R, anunț uluitor pentru fani: „Mai am un copil”
Connect-R, anunț uluitor pentru fani: „Mai am un copil”[Sursa foto: Instagram ]

Este vorba despre Andreas Chiriac, un nou cântăreț în vârstă de 15 ani pe care l-a luat sub aripa lui. Au lansat împreună piesa „VagaBond” și spune că are planuri mari pentru Andreas Chiriac despre care spune că este un copil extrem de talentat.  

„El este un tip foarte sensibil, se simte și în voce și în interpretarea lui și în ce scrie și cred că va fi un artist foarte mare pentru că asta definește un artist, sensibilitatea”, a declarat Connect-R despre Andres Chiriac. 

Connect-R, anunț uluitor pentru fani: „Mai am un copil”
Connect-R, anunț uluitor pentru fani: „Mai am un copil”[Sursa foto: Instagram]

Andreas Chiriac este un nume nou în muzica românească. A trimis o piesă demo la studio-ul lui Connect-R, i-a impresionat, așa că a fost chemat la studio și prima lui piesă lansată este chiar alături de Connect-R. Invitat în emisiunea Teo Show, Andreas a dezvăluit că a studiat pianul, fapt care l-a ajutat enorm, mai ales când vine vorba de compunerea propriilor piese. 

„Am început cu pianul și acum de vreo 2-3 ani am început cu vocea. Dacă începi cu un pian te ajută mult, mai ales când compui”, a declarat Andreas la Teo Show.