Lansări muzicale

Andres Chiriac și Connect-R lansează „VagaBond”

Andres Chiriac și Connect-R lansează „VagaBond”
Andres Chiriac și Connect-R și au unit vocile și au lansat „VagaBond”.

Andres Chiriac este fiul de suflet al lui Connect-R. Artistul în vârstă de 15 ani a început încă de la o vârstă fragedă să cânte la pian, iar recent, într-una din zile a decis să trimită un demo al unei piese. Și-a încercat norocul și se pare că a fost de partea lui. Piesa lui chiar a fost ascultată și a fost chemat la studio pentru a demonstra mai multe. 

„Aveam un cover de la o piesă a lui Connect-R și i-am trimis lui Marius Chira un demo și i-am pus link-ul de la piesă. Nu mă așteptam nici să-l vadă, dar să și răspundă”, a declarat Andres Chiriac în emisiunea Teo Show. 

Citeste si: Teo Trandafir s-a simțit atrasă de Connect-R. Vedeta a mărturisit totul în direct: "E frumos de plângi cu vorbe"

Connect-R despre Andres Chiriac: „E un tip foarte sensibil”

La rândul său, Connect-R spune despre Andes Chiriac că este un tio foarte sensibil și a avut o chimie aparte în studio. Cei doi au lurcat împreună la piesa pe care tocmai au lansat-o și mai au încă două în pregătire, scrise în totalitate de Andres. 

Citeste si: Connect-R, anunț uluitor pentru fani: „Mai am un copil”

Connect-R: El este un tip foarte sensibil, se simte și în voce și în interpretarea lui și în ce scrie și cred că va fi un artist foarte mare pentru că asta definește un artist, sensibilitatea.

Andres Chiriac și Connect-R lansează „VagaBond”
Andres Chiriac și Connect-R lansează „VagaBond”[Sursa foto: Captură YouTube]

Andres Chiriac: Piesa asta a fost scrisă în prima sesiune pe care am avut-o cu el. Connect-R a avut refrenul și de acolo am continuat amândoi.   De când sunt mic am început cu muzica și ai mei m-au încurajat. Am început cu pianul eu. Și acum când muzică clasică, sunt pianist. Am început cu pianul și acum de vreo 2-3 ani am început cu vocea. Te ajută pianul mai ales când compui. 

Connect-R: În studio am comunicat extraordinar. Următoarele două piese sunt scrise 100% de el. 

Întrebat ce calități ar trebui să aibă un tânăr la început de drum, Connect-R a răspuns: „Trebuie să fie consecvent, disciplinat, să știe să asculte”