Stiri mondene

Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca: Programul și regulile de acces

Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca:
Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca: [Sursa foto: Instagram]
Celebrul violonist David Garrett concertează la BT-Arena Cluj-Napoca și Sala Palatului din București. Consultă aici programul și regulile de acces!

Noul turneu „Alive” marchează un nou început pentru artist, în stilul inedit, violonistul celebrează viaţa adoptând un repertoriu complex şi variat, o fuziune între muzica clasică şi cele mai cunoscute melodii pop Începând de astăzi, David Garrett le va oferi fanilor din România posibilitatea de se bucura de o experiență concertistică prin cele două reprezentații programate la BT Arena din Cluj-Napoca, joi, 1 septembrie și sâmbătă, 3 septembrie, la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 20:00.

Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca
Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca

„Aștept cu nerăbdare să revin în sfârșit pe scenă, alături de band-ul meu și, să cântăm din nou pentru toți cei care iubesc muzica noastră. În aceste vremuri dificile, momentele pozitive și clipele de fericire sunt extrem de importante pentru noi toți. Vă mulțumim foarte mult pentru răbdare, înțelegere și, bineînțeles, pentru loialitate. Până în luna septembrie, când ne vom întâlni la Cluj-Napoca și București, vă doresc să aveți grijă de voi și să rămâneți sănătoși", a transmis David Garrett.

Citeste si: Ce faci în weekend?! Evenimente pentru perioada 2-4 septembrie 2022 în București

Programul concertului „ALIVE” 2022 cuprinde piese celebre precum „What a Wonderful World”, „Imagine” sau „Beauty and the Beast”, dar și imnuri rock precum „Enter Sandman” sau „Paint it Black”, sau hituri ca „Happy”, „Hit the Road Jack”, „Thriller”, „Bella Ciao” și bineînțeles, piesa de referință „Stayin’ Alive”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de David Garrett (@davidgarrettinsta)

Reguli de acces la concertele lui David Garrett:

Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletele emise pentru reprezentațiile reprogramate din anii anteriori și-au păstrat valabilitate. În situația în care există persoane care dețin vouchere, este obligatoriu să contacteze agenția de bilete în cel mai scurt timp pentru a fi emise biletele cu loc.

Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Toți spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, dacă părăsesc incinta sălii de spectacol, spectatorii nu vor mai putea reveni la concert decât dacă își achiziționează din nou bilet.

Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca:
Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca:[Sursa foto: Instagram]

În cazul în care spectatorii vor intra în sala de spectacol după începerea concertului, aceștia își vor putea ocupa locurile numai în pauza dintre melodii. Având în vedere existența cazurilor de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov2, se recomandă purtarea măștii de protecție pe toată durata concertului.

În sala de spectacol NU este permis accesul cu:

  • băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Citeste si: Concert Apocalyptica, pe 1 septembrie 2022 la București: Condiții de acces la evenimentul de la Arenele Romane

Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca:
Concertele violonistului David Garrett de la Bucureşti şi Cluj-Napoca:[Sursa foto: Instagram]

Pentru siguranţa publicului şi pentru buna desfăşurare a evenimentului, la momentul accesului în locație participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Accesul minorilor la concertele lui David Garrett:

Minorilor cu vârsta de peste 3 ani li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

Programul concertelor David Garrett:

Concertele încep la ora ora 20:00, vor avea o pauză de aproximativ 20 de minute și se vor încheia în jurul orelor 22:40. Accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 18:30, prin urmare, organizatorii le recomandă participanților să vină mai devreme pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a evita aglomerarea zonelor de acces.