Stiri

Concert STING în România, pe 30 septembrie 2022: Cât costă biletele?

Concert STING în România, pe 30 septembrie 2022: Cât costă biletele?
[Sursa foto: Facebook ]
Sting concertează în România, la Cluj Napoca, pe 30 septembrie.

Sting va cânta la BT Arena din Cluj Napoca, pe 30 septembrie, în cadrul turneului "My Songs". Iniţial, concertul era programat pe 15 martie, însă a fost amânat pentru finalul acestei luni. Persoanele care şi-au cumpărat bilete pentru show-ul din martie le pot folosi pentru acest concert.

Concertul Sting, pe 30 septembrie, la Cluj Napoca

Sting, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din toate timpurile, cu 17 premii Grammy la activ, va cânta Cluj Napoca într-un concert care se anunţă incendiar.

Artistul britanic va fi acompaniat pe scenă de Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță), Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals). Invitatul special al evenimentului este Joe Sumner. 

Concertul va include cele mai îndrăgite piese ale sale, scrise atât ca artist solo, cât şi ca membru The Police. Fanii care vor asista la evenimentul din Cluj Napoca se vor delecta cu hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man", "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne" şi "Message In A Bottle".

Concert STING în România, pe 30 septembrie 2022: Cât costă biletele?

Cât costă biletele la concertul Sting din Cluj Napoca

Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilete trebuie să se grăbească, pentru că mai mult ca sigur, evenimentul va fi sold out. Iată cât costă biletele!

- Standing A- Cu loc în picioare, în fata scenei- 350 de lei

- Standing B- Cu loc în picioare, în spatele zonei Standing A- 190 de lei

- Categoria 1- locuri cu vizibilitate limitată- 490 de lei

- Categoria 2- locuri cu vizibilitate limitată- 340 de lei

- Categoria 3- locuri cu vizibilitate limitată- 290 de lei

- Categoria 4- locuri cu vizibilitate limitată- 220 de lei

Biletele cumpărate pentru concertul de pe 15 martie, amânat din cauza restricţiilor cauzate de pandemia de Covid-19, sunt valabile pentru acest eveniment. 

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului "Rushing Water" și noua piesă cu iz indie-pop "If It's Love".