Lansări muzicale

Cleopatra Stratan a lansat ”O mie de fiori”

Cleopatra Stratan a lansat ”O mie de fiori”
Cleopatra Stratan a lansat ”O mie de fiori” [Sursa foto: Instagram]
”O mie de fiori” este noul single lansat de Cleopatra Stratan! Uite cum sună!

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate voci de peste Prut. Artista a cucerit publicul de la noi din țară încă de la vârsta de 3 ani, atunci când a lansat piesa ”Ghiță”. Cariera artistei a evoluat și de la piesa ”Ghiță”, tânăra artistă a ajuns să lanseze piese de zeci de milioane de vizualizări. În urmă cu câteva momente, Cleopatra Stratan a lansat videoclipul piesei „ O mie de fiori ”.

Noul single este scris și compus de artistă alături de Anastasia Sandu și Edward Sanda la Famous Production, iar videoclipul este regizat de George Secrieru. 

Cleopatra Stratan a lansat ”O mie de fiori”
Cleopatra Stratan a lansat ”O mie de fiori”[Sursa foto: Instagram]

Piesa “O mie de fiori” este înălțătoare și genul de piesă care nu te lasă să stai. M-am atașat instant de sunetele ei, iar versurile descriu fiorii pe care îi simți în preajma persoanei iubite. Am scris-o și compus-o împreună cu Anastasia Sandu și Edward Sanda la Famous Production, iar videoclipul este regizat de George Secrieru. De asemenea, cofetăria Dulcinella sunt partenerii noștri în acest proiect și mă bucur tare mult că ne-au îndulcit atât piesa, cât și videoclipul”, a scris Cleopatra Stratan pe pagina sa de Facebook.

Videoclip: Cleopatra Stratan- O mie de fiori