Stiri mondene

Claudia Pătrășcanu, devastată de durere: „Nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze”. Artista a vorbit cu emoție despre tatăl său. Cum a afectat-o moartea îndrăgitului părinte

Claudia Pătrășcanu, devastată de durere
Claudia Pătrășcanu [Sursa foto: Captură YouTube]
Momente dureroase pentru Claudia Pătrășcanu. Cântăreața nu a trecut nici acum peste moartea tatălui său. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a transmis?

O vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze în aparițiile sale publice, însă Claudia Pătrășcanu ascunde o dramă încă din adolescență. Cântăreața și-a pierdut tatăl la vârsta de 15 ani, lăsând în urmă multă durere și regrete. Tragedia a marcat-o, însă artista a reușit să depășească de-a lungul anilor toate momentele grele din viața ei. Și-a pus de fiecare dată viața pe tavă în fața fanilor și a fost un om deschis.

Momente dureroase pentru Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu

Așa s-a întâmplat și de această dată, fiind invitată în emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță, Claudia Pătrășcanu  a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa, inclusiv despre tatăl ei care a fost un exemplu pentru ea, pe care l-a iubit și pe care l-a pierdut în urmă cu mai mulți ani. Chiar dacă părintele său nu mai este printre noi, este viu în sufletul ei, îl simte și se roagă pentru el. 

Citește și: "Acolo ni s-au întâmplat niște lucruri ciudate!" Cum a rămas Claudia Pătrășcanu însărcinată cu primul copil al lui Gabi Bădălău

„Oh, da... Îmi aduc aminte, normal, nu se uită (n.r. cum a murit tatăl ei).  A fost o traumă pentru mine, a fost un șoc când colegii mei au venit și m-au luat de la școală și mi-au spus că tata a murit.

Nu știam pe unde calc, cred că mi-am uitat și ghiozdancul, nu știu ce am făcut. Stăteam în stația de autobuz și auzeam decât urlete. O auzeam pe mama, cu câteva seri înainte a avut o încercare a morții, a fost întors din drum și apoi știu de la mama că el a trimis la școală după mine să mă aducă pentru că nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze. E dur, dar toate lucrurile astea în viață te întăresc și te ajută să cunoști viața așa cum este ea, de fapt. Moartea face parte din viața aceasta.(...) Am ajuns de la școală și ne-am luat la revedere și așa a plecat tata. Nu a murit acasă, a murit la spital, dar măcar a murit împăcat că ne-a văzut pe noi. A fost o moarte dură așa pentru el pentru că era tânăr, era un om așa de frumos, bun și foarte credincios. Așa a fost să fie. Mi-a spus că mă iubește foarte mult, aceste sunt ultimele cuvinte ale sale.

Claudia Pătrășcanu, devastată de durere
Claudia Pătrășcanu[Sursa foto: Captură YouTube]

Am avut un tată foarte bun, de aceea am și suferit în toată perioada mea de separare de tatăl copiilor pentru că mă uitam în ochii lor și îmi doream ca ei să aibă un tată bun și să fie alături de ei toată viața, să le fie alături chiar și la distanță în orice moment al vieții(...) Părinții mei s-au iubit foarte mult, acesta este și motivul pentru care mama nu și-a refăcut viața cu altcineva. Ea avea 32 de ani, iar eu aveam 15 ani, fratele meu 14 ani. Cred că Dumnezeu a vrut să-l ia. Mi-a spus că mă iubește foarte mult. A murit de Leucemie, dintr-odată, pur și simplu. Boala când vine te întreabă? Dar niciodată nu a fost supărat pe Dumnezeu. Și nu a vrut să ne chinuie. Tot mai spera, că omul speră.(...) Dacă nu mai sunt zile, nu prea mai ai ce să faci. Nici banii nu te mai salvează, nimic. Dacă Dumnezeu vrea să pleci, pleci ”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și: „Leșinam pe scenă. Eram foarte extenuată”. Claudia Pătrășcanu, detalii neștiute despre perioada Exotic. Artista era exploatată de Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică?