Stiri mondene

"Acolo ni s-au întâmplat niște lucruri ciudate!" Cum a rămas Claudia Pătrășcanu însărcinată cu primul copil al lui Gabi Bădălău

Cum a ramas insarcinata Claudia Patrascanu
Claudia Patrascanu, despre cum a ramas insarcinata cu primul copil al lui Badalau [Sursa foto: Captură YouTube si Instagram]
Claudia Patrascanu si-a deschis sufletul si a vorbit pentru prima data despre relatia dintre ea si fostul ei sot, Gabi Badalau.

Claudia Patrascanu a trecut prin multe momente neplacute dupa separarea de omul de afaceri Gabi Badalau. Patru ani a stat prin tribunale si procese cu tatal celor doi copii ai lor deoarece nu au reusit sa se inteleaga in termeni civili in ce priveste custodia micutilor, dar si a termenilor de divort. 

Artista a fost invitata in emisiunea lui Mihai Ghita de pe Kanal D2 unde a rememorat cateva detalii despre inceputul relatiei pe care a avut-o cu Gabi Badalau si cum a ajuns sa ramana insarcinata la aproape o luna dupa ce l-a cunoscut pe omul de afaceri.

Claudia Patrascanu:" Acolo s-au intamplat niste lucruri, asa ciudate, dar reale"

"Dupa 4 luni am acceptat sa ma vad cu Gabi. La prima intalnire, ne-am plimbat cu masina, am fost pana la Ploiesti, a adus doua prajituri. A doua zi, am fost impreuna la o manastire, la Ghighiu. Acolo s-au intamplat niste lucruri, asa ciudate, dar reale pentru ca in momentul cand am iesit, ne-am intalnit cu u calugar si a spus ca vom ramane impreuna.

Am zis ca e o gluma.

Claudia Ptrascanu sarcina
Claudia Patrascanu nu ar fi trebuit sa ramana insarcinata cu primul copil[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum a ramas Claudia Patrascanu insarcinata cu primul copil

El venea si locuia la mine in apartament. S-au legat lucrurile de la sine. A fost ceva simplu, normal, intre noi. Dupa putin mai mult de trei saptamani, am ramas insarcinata. Nu trebuia sa raman. Era o perioada a mea in care nu trebuia sa raman.

Mi-a explicat si doamna doctor. Am inceput sa realizam amandoi ce a spus calugarul. Asa a fost dat sa fie. Regretul meu este ca noi nu am ajuns sa ne intelegem. Mi-am dorit acest aspect. Daca s-a dus pasiunea, ramanem parinti, dar sa ramanem si intr-o relatie frumoasa. Daca nu erau anumite persoane sa se bage in viata noastra, ramaneam intr-o relatie civilizata," a dezvaluit Caludia Patrascanu pentru emisiunea "In oglinda" a lui Mihai Ghita de la Kanal D2.