Stiri mondene

Cine sunt, de fapt, părinţii Andrei Măruţă?

Cine sunt, de fapt, părinţii Andrei Măruţă?
[Sursa foto: Facebook ]
Andra are o familie numeroasă, iar ea nu este singura artistă din neam. Cu ce se ocupă părinţii artistei?

 Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România, dar şi una dintre cele mai fericite femei. Trăieşte o poveste de dragoste de mulţi ani alături de Cătălin Măruţă şi are o familie superbă. 

Cine sunt părinţii Andrei şi cu ce se ocupă

 Andra s-a născut în 1986, la Câmpia Turzii şi provine dintr-o familie numeroasă. Cântăreaţa mai are un frate şi două surori, iar ea nu este singura membră a familiei pasionată de muzică.

Fratele artistei, Mihai Săndel este tot cântăreţ, dar a ales o carieră în muzica populară. Acesta cântă alături de Aurora, soţia lui, însă cei doi au cântat şi cu Andra. Cei trei au chiar şi un album lansat împreună, "O familie populară". 

Cine sunt, de fapt, părinţii Andrei Măruţă?

 Tatăl Andrei este şi el pasionat de muzică. Acesta chiar i-a fost manager artistei, dar şi-a îndeplinit şi un vis personal, la vârsta la care alţi oameni se pensionează. În 2019, când avea 62 de ani, a absolvit Facultatea de Drept, iar acum este avocat, profesie pe care o are şi ginerele său, Cătălin Măruţă. Mama Andrei a avut grijă ca cei patru copii să primească o educaţie adecvată. 

 Diana, sora cea mare a artistei, nu are nicio legătură cu muzica. Aceasta lucrează la un centru pentru vârstnici, în Câmpia Turzii. Nici cealaltă soră a cântăreţei nu s-a despărţit de oraşul natal, fiind make-up artist.

Cine sunt, de fapt, părinţii Andrei Măruţă?

  "M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume. Va mulțumesc pentru că ați avut mereu încredere în mine și ați știut să mă susțineți mereu pe drumul pe care am ales să pășesc", a scris Andra pe blogul personal.

 Andra este căsătorită din 2008 cu prezentatorul Cătălin Măruţă, iar din dragostea lor au rezultat doi copii minunaţi. David are aproape 11 ani, în timp ce Eva Maria are 6 ani.

Citeste si: Andra, dezvăluiri inedite din relația de cuplu! Artista și soțul ei, Cătălin Măruță, aniversează 14 ani de căsnicie: „Ne reîndrăgostim unul de celălalt constant”