Stiri mondene

Ce avere deţine Delia Matache?

Ce avere deţine Delia Matache
[Sursa foto: Facebook ]
Delia Matache este una dintre cele mai bogate artiste din România.

 Pe cât este de cunoscută şi iubită, pe atât de bogată este Delia Matache. Cântăreaţa a adunat o avere impresionantă, iar lucrurile au mers excelent pe plan financiar chiar şi în pandemie.

Ce avere a strâns Delia Matache

 În acest moment, Delia este cea mai iubită cântăreaţă din România. Hiturile ei strâng milioane de vizualizări pe Youtube, iar banii nu mai sunt deloc o grijă pentru frumoasa artistă.

În 2020, firma pe care o deţine Delia a avut o cifră de afaceri de 9 milioane de lei, dintre care 4 milioane de lei profit. Ţinând cont că a fost un an greu pentru mulţi dintre artişti, din cauza pandemiei, se pare că Deliei i-a mers destul de bine.

Ce avere deţine Delia Matache

 Delia câştigă o groază de bani şi din televiziune. Doar pentru jurizarea de la X Factor, artista este remunerată cu aproximativ o sută de mii de euro. La această sumă se adaugă şi remuneraţia de la iUmor. O altă sursă de venit este Youtube. Delia are 561 de mii de subscriberi, iar videoclipurile ei au strâns peste 226 de milioane de vizualizări. Conform site-ului socialblade.com, artista poate câştiga într-un an din Youtube şi 180 de mii de euro.

 Pentru o nuntă sau o petrecere privată, Delia este artista din România cu cel mai mare tarif. 19 mii de euro pentru un show cere cântăreaţa, care vine şi cu o echipă de dansatori în această sumă. Prin comparaţie, Andra încasează mai puţin de 10 mii de euro pentru un recital la o nuntă.

Citeste si: Delia l-a luat în vizor pe Florin Salam! Ce a putut să spună despre manelist, după ce l-a auzit cântând live? "Se joacă foarte mult cu publicul"

Soţul Deliei are şi el o avere impresionantă

 Averea Deliei a fost mereu un subiect de discuţie, însă şi soţul său produce extrem de mulţi bani. Răzvan Munteanu, care este şi managerul Deliei, deţine nu mai puţin de şase cluburi în Centrul Vechi. În plus, este acţionar şi la o firmă de construcţii, activităţi ce îi aduc venituri deloc de neglijat. 

Ce avere deţine Delia Matache

 Dacă urmăreşti atent stitlul de viaţă al Deliei, îţi poţi da seama că veniturile sale sunt exorbitante. Artista cheltuie sume enorme pentru haine şi vacanţe de lux, iar de curând a făcut o achiziţie de 3 milioane de euro. Atât costă noul apartament al Deliei şi al soţului său, care se întinde pe o suprafaţă de 575 de mp şi este amplasat în Floreasca.

Citeste si: Delia Matache, motivul pentru care nu vrea un copil. Artista a dezvăluit totul