Stiri mondene

Andra, dezvăluiri inedite din relația de cuplu! Artista și soțul ei, Cătălin Măruță, aniversează 14 ani de căsnicie: „Ne reîndrăgostim unul de celălalt constant”

Andra și Cătălin Măruță aniversează anul acesta 14 ani de căsnicie
Andra și Cătălin Măruță aniversează anul acesta 14 ani de căsnicie [Sursa foto: Facebook]
Andra și Cătălin Măruță aniversează anul acesta 14 ani de căsnicie. Uite ce dezvăluiri a făcut artista din relația de cuplu!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate și îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul autohton. Sunt căsătoriți de 14 ani, au realizat multe împreună și și-au clădit o familie frumoasă, însă nu s-au îndepărtat unul de celălalt, ci au rămas la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației. Prezentatorul TV și cântăreața sunt admirați pentru căsnicia solidă pe care o au și nu puțini sunt cei care îi iau drept exemplu de „așa da” În cadrul unui interviu oferit pentru okmagazine.ro, artista a făcut dezvăluiri inedite din relația de cuplu.

Citeste si: Eva Măruță, replică pentru tatăl ei în ziua în care a împlinit 44 de ani: „ Când o să fii bătrân, o să-ți pară foarte rău că nu ai lăsat-o pe fiica ta...” VIDEO

„În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de «proaspăt îndrăgostiţi», ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie. Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi «Da» la starea civilă.

O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că și celălalt are nevoie de tine. Este important să fii atent la toate gesturile pe care celălalt le face pentru tine şi să le apreciezi, fie că e un compliment, un mic dejun pregătit cu dorinţa de a te răsfăţa sau faptul că ţine copiii ocupaţi ca să te poţi odihni o jumătate de oră în plus. De neiertat mi se pare chiar asta: să treacă neobservate toate modurile prin care îţi arăţi afecţiunea şi grija”, a spus Andra.

Cătălin Măruță, cadou special de Valentine’s Day pentru Andra

De Valentine’s Day, Cătălin Măruță nu a ținut cont de preț și i-a oferit soției sale un inel super. Mai mult, prezentatorul de televziune a luat două bilete pentru o excursie romantică la Dubai.

Citeste si: Andra a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale! Cum se menține în formă artista?!: „Am simțit că trebuie să fac lucrul ăsta”

Drumul unui cadou de Ziua Îndrăgostiților începe din suflet, continuă cu un gând, o vizită la magazin și apoi urmează o călătorie scurtă sau lungă, după caz, până la persoana iubită. Inelul ales de mine a traversat aproape 5000 de km până la Andra!”, a scris soțul Andrei în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Citește continuarea aici!