Stiri mondene

Cine prezintă Survivor România?! Anunțul făcut de Dan Cruceru

Dan Cruceru - Cine prezintă Survivor România
Competiția Survivor România 2021 va începe în curând și întrebarea care stă pe buzele tuturor este: cine va fi prezentatorul show-ului.

Suvivor România și-a anunțat concurenții, dar nu se știe momentan cine va fi noul prezentator al emisiunii. Și spunem „nou” pentru că Dan Cruceru a deslușit misterul și a scris pe rețelele de socializare că nu va mai fi prezentator al acestei emisuni.

Mesajul postat de Dan Cruceru pe rețelele de socializare

Dan Cruceru și-a anunțat fanii din online că anul acesta nu va mai fi prezentator al show-ului care se va filma în Republica Dominicană: Survivor România. Prezentatorul a argumentat că afacerile pe care le-a deschis necesită prezența lui. În plus, a recunoscut că i-a fost foarte greu să stea departe de familia lui timp de jumătate de an.

„Închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine (...) Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Dan Cruceru - Cine prezintă Survivor România

Familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”, a scris Dan Cruceru pe rețelele de socializare. 

Cine este Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România sezonul 1?!

Dan Cruceru nu era la prima sa experiență în televiziune în momentul în care a ales să prezinte Survivor. Blogger și fost realizator tv, Dan Cruceru a plecat de pe sticlă în 2014. Pagina de Media scrie că Dan Cruceru a fost realizator „Poveștiri Adevărate” la postul Acasă TV, dar înainte de asta a fost reporter politic-economic la Departamentul de Știri al Prima TV din 2004. După patru ani de muncă de teren a fost avansat pe poziția de șef al secției Politic-Economic. Din septembrie 2009 a devenit prezentator la „Focus Monden”, tot la Prima TV.

Dan Cruceru - Cine prezintă Survivor România

Dan Cruceru a fondat, în 2015, bloggul de parenting taticool.eu.