Stiri mondene

Când începe Survivor România 2021?! Daniel Pavel, om de radio si TV, va fi prezentator

Survivor România
Survivor România [Sursa foto: arhiva ]
Survivor România, competiția care testează limitele fizice și psihice ale concurenților va avea premiera sâmbătă.

Cel de-al doilea sezon al competiției Survivor România va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână, miercuri și joi de la 22:30 și de vineri până duminică de la 20:00. Prezentatorul celui de-al doilea sezon va fi Daniel Pavel, care va observa cu atenție evoluția concurenților pe trasee. 

Survivor România 2021
Survivor România 2021

Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021?!

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, trecând de la o carieră în marină comercială la una în radio și tv.

Survivor România 2021 - Daniel Pavel prezentator
Survivor România 2021 - Daniel Pavel prezentator

Daniel Pavel a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a fost redactor șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România. A plecat în Republica Dominicană chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme, iar perspectiva implicării într-un show de o asemenea anvergură îi oferă un orizont suprinzător pentru 2021.

„Pentru mine, <Survivor România> reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.

Prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România” este pasionat de sport, a practicat înot (la nivel de performanță, la finalul anilor ’80), judo, polo, scrima, arte marțiale. Acum se pregătește intens pentru competiția din Dominicană, acolo unde, va alerga în același timp cu concurenții. 

„Am noroc să am în familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se află în România, așa că ne-am adaptat la această situație și am primit setul de antrenament prin skype. Că fost înotător de performanță, o vreme am folosit facilitățile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind însă un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost închise, așa că acum am găsit un refugiu în jocuri periodice cu mingea de fotbal și baschet”, a povestit Daniel Pavel.