Stiri

Replici ironice la adresa piesei care va reprezenta România la Eurovision 2023: "Aranjament dezordonat. Nu are carismă. Zero dinamism, zero show. Unde i-au găsit pe oamenii aceia?" - VIDEO

Melodia artistului Theodor Andrei, tânărul care reprezintă România la Eurovision 2023, a fost făcută praf,
Ccuvinte grele la adresa reprezentantului României, Theodor Andrei  [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Piesa lui Theodor Andrei, care va reprezenta România la Eurovision, desființată într-o emisiune din Norvegia. Criticile au venit pe bandă rulantă și au fost foarte dure.

Theodor Andrei, cântărețul care reprezintă țara noastră, cu melodia „D.G.T. (Off and On)“, va evolua în cea de-a doua semifinală, joi, când va urca pe scenă cu numărul 3, dar acesta nu are prea multe șanse. În emisiunea „Adresse Liverpool”, difuzată de televiziunea publică norvegiană NRK, piesa interpretată de Theodor Andrei a fost desființată, potrivit Adevărul.

Theodor Andrei, val de critici
Theodor Andrei, val de critici

Iată ce au comentat prezentatorii și invitații emisiunii, dar și reprezentanții publicului, despre piesa României la Eurovision 2023

„Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără o lanternă. Nici nu știi unde să te uiți”,  „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!”, au fost câteva dintre comentariile făcute de prezentatori și de invitați.

Citește și: Eurovision 2023, prima semifinală. Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova, printre primii 10 finaliști. Iată țările calificate

Ba mai mult, comentariile răutăcioase nu s-au oprit aici: „ Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens”, „La început am fost fericită, pentru că mi s-a părut că arată cool. La început vrei să stai cu el, apoi îți vine să ceri ceva de băut”, „România e țara în care #metoo s-a dus să moară.

Nu putem premia asta, îi dau un punct”, „Eu îi dau 2 puncte. Nu vă uitați la mine și nu mă întrebați de ce sunt așa de bună. Ar fi prea dureros să-i dau un punct, „Eșuează mizerabil să fie sexy. E cea mai proastă combinație între (piesele) «Ghetto Superstar» și «Feelling Good». Eu mă simt prost. Un punct”  „M-a întărâtat atât de rău… M-a înfuriat. Un punct!”, „Unde i-au găsit pe oamenii aceia? Nici măcar nu pot dansa în sincron.
Îngrozitor
”, au mai spus ei, potrivit sursei citate. 

Theodor Andrei va urca pe scenă, joi, 11 mai, în cea de-a doua semifinală Eurovision

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023 în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la „Eurovision Song Contest” de la Liverpool, cu piesa sa „D.G.T. (Off and on)". Artistul va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, în data de 11 mai.