Stiri

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa
[Sursa foto: Facebook Dorian Popa]
Dorian Popa este o vedetă cu foarte mulţi fani în ţară, dar puţină lume ştie că artistul are un frate mai mare.

Dorian Popa a fost atras de mic copil de lumina reflectoarelor, de muzică şi de actorie şi şi-a îndeplinit marele vis, de a se face cunoscut în toată ţara. În schimb, fratele său a ales o altfel de viaţă, dar şi o altă carieră, ambele mult mai liniştite decât ale lui Dorian.

Fratele lui Dorian Popa este stabilit în Germania

 Dorian şi fratele său au o relaţie foarte apropiată, cei din trecând printr-o adevărată dramă în copilărie.

Tatăl lor a încercat să îi despartă după divorţ, însă ambii au ales să stea alături de mama lor şi astfel s-a sudat o relaţie frăţească extrem de puternică. 

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa

  Spre deosebire de Dorian, Ciprian Popa a ales să studieze medicina, la Facultatea de Medicină din Constanţa, dar şi să părăsească ţara. Ciprian s-a stabilit în Germania, în Mannheim, unde şi-a întemeiat şi o familie. Fratele lui Dorian a cunoscut-o pe iubirea vieţii sale în Germania. Ciprian şi Paola Andrea Rojas Narváez s-au căsătorit în luna mai a anului trecut, iar Dorian Popa a devenit unchi. Cei doi au împreună o frumoasă fetiţă, iar artistul este mândru nevoie mare de noua sa calitate. Dorian a şi declarat, mai în glumă, mai în serios că îşi doreşte ca nepoţica lui să i se adreseze cu "unchiu' Popa". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciprian Popa (@ciprian.razvan.popa)

 Este bine cunoscut faptul că Dorian Popa iubeşte lumina reflectoarelor şi adoră atenţia fanilor, dar fratele său nu este deloc aşa. Ciprian a evitat să intre în atenţia presei tabloide, dorindu-şi o viaţă liniştită, fără să fie asociată cu cea a fratelui său. Iar Dorian i-a respectat dorinţa şi nu l-a implicat prea mult în viaţa sa publică. Dorian a vorbit extrem de rar despre fratele său mai mare, pe care nu l-a menţionat foarte des nici în social media. Vedeta a postat extrem de rar poze cu Ciprian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciprian Popa (@ciprian.razvan.popa)