Stiri mondene

Cine este Cade Hudson? Iată cine este bărbatul cu care Britney Spears și-a petrecut vacanța

Cine este Cade Hudson? Iată cine este bărbatul cu care Britney Spears și-a petrecut vacanța
Cine este noul manager al lui Britney Spears?  [Sursa foto: Instagram]
Britney Spears a fost în vacanță alături de un alt bărbat, în ciuda zvonurilor despre despărțirea de Sam Asghari. Iată despre cine este vorba.

Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari, au stârnit zvonuri cum că s-ar fi despărțit, odată ce vedeta pop a fost văzută bucurându-se de o vacanță în Mexic împreună cu managerul și prietenul ei de multă vreme, Cade Hudson. În timp ce Sam Asghari a încercat să clarifice speculațiile cu privire la căsnicia lor, fanii s-au întrebat de ce celebra cântăreață petrece atât de mult timp cu un alt bărbat.

Iată cine este Cade Hudson, prietenul de ani de zile al lui Britney Spears. 

Citește și: Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2023: Balanțele au noroc în dragoste. Capricornii au probleme cu banii

Cine este Cade Hudson? Iată cine este bărbatul cu care Britney Spears și-a petrecut vacanța
Britney Spears și Cade Hudson[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate”. Cum s-a căsătorit, de fapt, Puya cu soția sa, Melinda?

Cine este noul manager al lui Britney Spears? 

Cade Hudson lucrează ca manager pentru Creative Arts Agency, o cunoscută companie de talente, iar potrivit Celebrity Service, el reprezintă și alte vedete precum Gwyneth Paltrow, Bella Thorne și Johnny Knoxville. Chiar dacă bărbatul nu este foarte activ pe rețelele sociale, el și Britney Spears  au fost fotografiați împreună din când în când. Cade a început să lucreze pentru cântăreață în anul 2021, după ce fostul ei manager a demisionat.

Totuși, cei doi sunt prieteni de mai mulți ani, iar în 2014 el a fost văzut dându-i cântăreței un sărut mare pe obraz, dar și dansând împreună și simțindu-se bine la ziua lui de naștere.

Cine este Cade Hudson? Iată cine este bărbatul cu care Britney Spears și-a petrecut vacanța
Cade Hudson și Paris Hilton [Sursa foto: pagesix]

În 2017, Cade Hudson a ajuns pe prima pagină a ziarelor în urma acuzațiilor de abuz sexual, care i-au fost aduse. El i-ar fi oferit servicii sexuale lui Sean Rose în schimbul accesului la regizorii unui film, totodată cerându-i și suma de 1.000

de dolari. Actorul a refuzat oferta și a spus că se simte „stânjenit și umilit”, în timp ce Hudson a negat acuzațiile.

„După ce a fost prietenul meu pe rețelele sociale timp de șapte ani și mi-a apreciat postările, Sean mă acuză acum că i-am solicitat un act sexual”, a spus el într-o declarație prin intermediul avocatului său la acea vreme. 

Citește și: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat

Cade Hudson i-a fost alături lui Britney Spears în lupta pentru a ieși de sub tutela tatălui său

Cade Hudson a fost unul dintre susținătorii lui Britney Spears, în timpul luptei pentru a ieși de sub tutela tatălui său, care a luat sfârși în anul 2021. 

Cine este Cade Hudson? Iată cine este bărbatul cu care Britney Spears și-a petrecut vacanța
Britney Spears [Sursa foto: Instagram]

„Aceasta este o încălcare a drepturilor fundamentale ale omului. Mi-am ținut gura închisă de teama de nu-mi pierde slujba ca managerul ei și cariera pentru care am muncit 15 ani, din cauza amenințărilor omului pe care îl știm cu toții, dar nici măcar nu îi voi menționa numele. Am terminat oficial cu tăcerea”, a scris el în iulie 2021, potrivit TMZ.

Nu este clar la cine se referea Hudson, dar mulți au speculat că se referea la fostul ei manager care a demisionat. De asemenea, el a criticat familia lui Britney pentru că a plasat-o sub tutelă atunci când ea încerca doar să treacă prin presiunile faimei ca tânără mamă.

„Britney, care a fost acuzată de unele greșeli în calitate de proaspătă mamă la 26 de ani, cu 100 de camere în față zilnic, așteptând să documenteze orice mișcare greșită pe care a făcut-o, este plasată sub o tutelă fără sfârșit?” a spus el, numind acordul legal drept „în cel mai bun caz sexism”.