Stiri mondene

Britney Spears, reacție acidă după ce poliția a venit la ea acasă: ”Intimitatea mea a fost invadată”. Cântăreața consideră că fanii au mers „prea departe” chemând autoritățile

Britney Spears, reacție acidă după ce poliția a venit la ea acasă
Britney Spears [Sursa foto: Facebook]
Britney Spears le cere fanilor să-i respecte confidențialitatea după ce „apelurile telefonice false” au determinat verificarea stării de sănătate din partea poliției la începutul acestei săptămâni.

Dacă Britney Spears se simte cu adevărat rău, știe că poate conta pe fanii ei pentru a trimite ajutoare la ea acasă. Într-adevăr, tocmai au făcut-o, îngrijorați de faptul că și-a suspendat din nou contul de Instagram, unii fani au cerut autorităților să o verifice. Asta a făcut, evident, poliția, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al biroului șerifului din comitatul Ventura, din California. 

„Pot confirma că am primit apeluri pe serverul nostru și pot confirma că nu credem că Britney Spears este în pericol sau rănită”,  a declarat purtătorul de cuvânt într-o declarație preluată de Page Six.

Citește și: Montserrat Bernabeu, distrusă de războiul cu Shakira: Ce le-a interzis cântăreața celor doi fii ai ei în legătură cu fosta soacră

Britney Spears, reacție acidă după ce poliția a venit la ea acasă
Britney Spears[Sursa foto: Facebook]

Britney Spears cere confidențialitate după ce fanii ar fi chemat polițiștii în casa ei

Citește și: "În realitate, ei se înțeleg foarte bine!" Strategia din spatele relației tensionate dintre Pique și Shakira

Artista a cerut confidențialitate după ce unii fani ar fi trimis poliția la ea acasă pentru a-i face o verificare a stării de sănătate după ce și-a șters contul de Instagram.

Citește și: Britney Spears si-a schimbat numele! Fanii, din nou pusi pe ganduri de decizia cantaretei

„După cum toată lumea știe, poliția a fost chemată la mine acasă pe baza unor telefoane farse. Îmi

iubesc și îmi ador fanii, dar de data aceasta lucrurile au mers puțin prea departe și intimitatea mea a fost invadată , a scris joi pictograma pop, 41 de ani, pe Twitter.

Britney Spears, reacție acidă după ce poliția a venit la ea acasă
Britney Spears[Sursa foto: Facebook]

Britney Spears a remarcat că poliția „ nu a intrat niciodată ” în casa ei și, când a ajuns la poarta ei, „ și-a dat seama că nu era nicio problemă și a plecat imediat ”. Cântăreața „Overprotected” a recunoscut că s-a simțit „ folosită și hărțuită ” odată ce incidentul a ajuns în presă. Vedeta și-a exprimat, de asemenea, dezamăgirea că a fost „ înfățișată încă o dată într-o lumină slabă și nedreaptă ” într-o acoperire de presă.

Citește și: Britney Spears, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. De ce boală suferă artista. „Nu există leac, cu excepția lui Dumnezeu”

„În această perioadă din viața mea, sper cu adevărat că publicul și fanii mei la care țin atât de mult vor putea să-mi respecte confidențialitatea în continuare”, a adăugat Britney Spears.