Stiri mondene

Pepe, dezvăluiri emoționante din intimitatea familiei. Cântărețul se simte un om împlinit alături de partenera lui și de copii: ”Familia îmi oferă toată energia”

Pepe, dezvăluiri emoționante din intimitatea familiei.
Pepe
Pepe a făcut, de curând, câteva dezvăluiri despre viața de familie. Celebrul artist are o familie frumoasă de care este mândru.

Pepe, cel mai îndrăgit artist de pe scena muzicală românească, trăiește cele mai frumoase clipe din viața lui de când s-a recăsătorit și a devenit tată pentru a treia oară. Dincolo de celebritate, Pepe are o familie de care este mândru. Deși este destul de rezervat, artistul este vizibil emoționat atunci când vorbește despre familia lui, dar mai ales despre fiul lui. Deși este foarte ocupat, cântărețul încearcă să fie prezent în viața celor dragi.

Conform spuselor sale, familia îi oferă toată energia de care are nevoie pentru a urca pe scenă. 

„Familia îmi oferă toată energia. Fără familie nu aș fi avut energie pentru scenă. De acolo mă încarc, evident. El (n.r. fiul lui) e bucuria și energia familiei, evident alături și de cele două fetițe ale mele și toți cei care înseamnă familia mea: soția și așa mai departe.

Suntem foarte bine. Mă simt un om extrem de implinit și asta cred că am transmis-o de când am lansat piesa ”Familia mea”. A fost evidentă starea mea și emoția pe care o simt în momentul de față”,
a mărturisit Pepe, pentru Antena Stars.

Pepe, dezvăluiri emoționante din intimitatea familiei.
Pepe

Pepe, alături de cei trei copii și soție în ultimul videoclip

În urmă cu aproximativ trei luni, Pepe a filmat alături de cei trei copii ai săi un videoclip pentru piesa cea nouă.

În clip apare și soția artistului, Yasmine Ody. După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața alături de cea care l-a făcut tată de băiat. Chiar dacă nu mai este împreună cu mama fetițelor, cântărețul are o relație foarte apropiată cu Rosa și Maria.

Citește și: Pepe, detalii emoționante despre cum i s-a schimbat viața de când s-a născut băiețelul lui: „Am avut o perioadă extrem de încărcată”

„Este o piesă cu și despre familia mea. Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om care își iubește sincer familia și care vrea să transmită un mesaj de dragoste în această perioadă frumoasă. De multe ori, poate ți-e greu să îi spui mamei, tatei, copiilor, soției un «te iubesc» sincer și pur, iar melodia asta e o dedicație. Am făcut-o din suflet”, a spus Pepe.

Cum a cunoscut-o Pepe pe Yasmine Ody, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea. 

Pepe are 48 de ani. Yamine doar 28. Dar diferența de vârstă nu este un impediment în relația lor. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar venirea pe lume a micuțului lor le-a adus multă împlinire și le-a sudat relația.

Pepe, dezvăluiri emoționante din intimitatea familiei.
Pepe

Citește și: Pepe, detalii sincere despre relația pe care o are cu fiicele sale: „Eu am fost atent la Rosa și Maria”

”O cunosc de când avea 7 ani. Era vecină cu familia mea, dar era mai mică decât mine cu mult. Era un copil… Dar ne-am împrietenit și am stat de vorbă mai serios după ce am divorțat. Sincer, nu credeam că putem forma un cuplu și nici nu luasem în calcul asta. Iar în momentul în care am considerat că e posibil, nu-mi ardea de așa ceva. Am stat de vorbă ca prieteni. Dacă nu ne-am fi cunoscut de dinainte nu am fi fost acum împreună.  Am fost invitat la ziua ei de naștere. Acolo am avut ocazia să vorbim mai mult. Și atunci am apărut și în ziare. Ne-am asumat-o din prima, chiar ție ți-am confirmat-o. Adevărul că nu aveai cum să nu pui ochii pe ea. Dar nu credeam, nu știam că e atât de ce trebuie. Oricum, noi am luat-o treptat, nu ne-am aruncat în relație”, a spus Pepe, în exclusivitate pentru Fanatik.ro