Stiri mondene

Cine era Nosfe? Rapperul de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani

Cine era Nosfe? Rapperul de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani
Cine era Nosfe? [Sursa foto: Facebook]
Nosfe a murit la doar 37 de ani și a lăsat multă durere în urma sa. Cine era artistul care a avut colaborări cu numeroși artiști români?

Nosfe de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tragicul anunț a tulburat industria muzicală din România, iar colegii de brească și fanii cântărețului au fost șocați. S-a făcut liniște pe scena muzicii din România și o mulțime de persoane publice deplâng moartea celebrului rapper.

Citeste si: Soția lui Nosfe, mesaj dureros în mediul online: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău”

Cine era Nosfe? Rapperul de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani
Cine era Nosfe?[Sursa foto: Facebook]

Nosfe de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani

Toată lumea este șocată după ce a fost anunțată stingerea din viață a lui Darius Vlad Crețan, cunoscut publicului sub numele de Nosfe. Tragicul eveniment s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 octombrie, artistul fiind găsit de soția lui în propria sufragerie. Din primele informații, Nosfe ar fi suferit un infarct, însă mai multe detalii vor apărea după efectuarea necropsiei.

Cine era Nosfe? Rapperul de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani
Cine era Nosfe?[Sursa foto: Facebook]

Nosfe a activat în industria muzicală atât solo, cât și în cadrul grupului muzical căruia i-a pus bazele, Șatra Benz. Celebrul cântăreț a avut numeroase colaborară cu artiști din țara noastră, dar și din afară. Mesajul sfâșietor a fost făcut public de către membrii trupei într-un mesaj publicat pe contul de Instagram. Artistul s-a stins din viață la scurt timp după ce a susținut un concert în Capitală.  

Cine era Nosfe?

Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985, la Galați, iar numele său real era Darius Vlad Crețan. El a urmat liceul în orașul natal, unde a obținu o diplomă cu specializarea în Grafică pentru Publicitate. Nosfe a fost de profesie funcționar economic, însă a decis să urmeze o carieră în muzică, unde a cunoscut un real succes.

Citeste si: Dezvăluirea făcută de Speak, la scurt timp după moartea lui Nosfe. A ținut totul secret până acum, însă pierderea prietenului l-a făcut să răbufnească: ”Era într-o situație”

Cine era Nosfe? Rapperul de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani
Cine era Nosfe?[Sursa foto: Instagram]

Nosfe se afla într-o frumoasă relație cu Mădălina Crețan, care i-a dăruit și o fetiță. Într-un interviu mai vechi, rapperul a dezvăluit că era într-o relație cu o altă femeie când și-a cunoscut soția. Timp de nouă luni, Nosfe s-a împărțit între iubită și amantă, iar ulterior a renunțat la relația de 5 ani pentru „Tziga” lui. Artistul era foarte mândru de fetița lui, mai ales că aceasta pare că îi calcă pe urme.

Artistul a debutat în industria muzicală în anul 2002, iar primul său concert a fost susținut în Brăila. Nosfe a încântat fanii urcând pe scene importante din țara noastră, dar a concertat și în afara granițelor României, mai exact în Italia. Celebrul rapper s-a declarat un fan al muzicii hip-hop, iar fanii apreciau foarte mult versurile melodiilor lui.  

„Eu m-am apucat de rap în 2002, am experimentat în primii trei ani foarte multe chestii, pentru că nu eram conştient de lucrurile pe care le fac. Nu aveam feedback din partea niciunui fel de public. Apoi am plecat în România, pentru că eram în Italia, şi m-am izbit de nişte realităţi ale hip-hopului, m-am schimbat şi am început să înţeleg lucruri. Atunci am început să scot ce am pe suflet, într-adevăr.”, a declarat Nosfe, în cadrul unui interviu.

Cine era Nosfe? Rapperul de la Șatra Benz a murit la doar 37 de ani
Cine era Nosfe?[Sursa foto: Facebook]

După concertele din Italia, Nosfe a a vândut mai multe CD-uri și a câștigat primii săi bani din acrivitatea în muzică. Ulterior, a intrat și în atenția publicului din România, în urma colaborărilor pe care le-a avut cu numeroși artiști cunoscuți.

Citeste si: De ce a murit artistul NOSFE. Cu doar câteva ore în urmă susținuse un concert

Printre cele mai cunoscute piese lansate de Nosfe se află „Condimente”, în colaborae cu Ruby, dar și „Turist” cu Ale Blake. Nosfe a colaborat și cu alți artiști din țara noastră, precum Mandinga, Alexandra Stan, Jean Gavril și Andrei Bănuță. Fanii au apreciat foarte mult și colaborările cu artiști italienii, precum Pazzo și Pascal.

Nosfe ar fi trebuit să scoată o piesă și cu Liviu Teodorescu, însă, din păcate, acest lucru nu se va mai întâmpla. Liviu Teodorescu a postat de curând un mesaj în care anunța fanii că se pregătește pentru o colaborare cu Nosfe și așteaptă ca rapperul să îi trimită piesa.