Stiri

Cine cântă la Nostalgia 2022? Program şi bilete

Cine cântă la Nostalgia 2022? Program şi bilete
[Sursa foto: Facebook ]
Festivalul Nostalgia 2022 va avea loc între 24 şi 26 iunie. Iată cât costă biletele!

Parcul Izvor din Bucureşti va fi gazda festivalului Nostalgia 2022, care va începe pe 24 iunie şi se va încheia pe 26 iunie. Nu ţi-ai luat încă bilet? Iată cât costă intrarea pe zi şi abonamentele!

Citeste si: Festivalul Nostalgia, București 2022: Tot ce trebuie să ştii despre acest mare eveniment

Cât costă biletele la Nostalgia 2022

Organizatorii au pus în vânzare mai multe tipuri de bilete şi de abonamente pentru această ediţie a festivalului Nostalgia. Cei care vor să petreacă în toate cele trei zile ale evenimentului îşi pot

achiziţiona un abonament, care porneşte de la 320 de lei. Abonamentul VIP pentru toate cele trei zile costă 940 de lei.

Pentru ziua de vineri, preţul unui bilet porneşte de la 160 de lei, iar biletul VIP costă 440 de lei. Costul pentru accesul la petrecere sâmbătă este de 250 de lei, iar bileul VIP costă 520 de lei. Biletul pentru duminică are un preţ de 100 de lei, iar accesul în zona VIP costă 390 de lei. 

Citeste si: Nostalgia 2022: Condiţii de acces la festivalul din Parcul Izvor

Cine cântă la Nostalgia 2022? Program şi bilete

Programul Nostalgia 2022

În fiecare dintre cele trei zile, distracţia va începe la ora 16:00 şi se va sta până târziu în noapte. Organizatorii promit că cei care vor participa la eveniment vor fi plăcut surprinşi de surprizele pregătite. În Parcul Izvor, Nostalgia va construi un mic orăşel, împărţit în cinci cartiere, fiecare cu specificul şi muzica proprie:

- PE MAIDAN- cartierul principal

- Disco Loca- cartierul latino

- Cartierul Hip-Hop

- Space Disco- Cartierul Electro

- Cartierul Șucar- cu lăutărească veche de șpriț 

De asemenea, în incinta festivalului va exista şi o zona pentru mâncare, iar participanţii la eveniment vor avea de ales dintre cele 25 de food truck-uri prezente în Parcul Izvor. 

Cine cântă la Nostalgia 2022? Program şi bilete

"NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care au experimentat NOSTALGIA s-au putut bucura de un muzeu retro & future în care era și o discotecă a anilor '90-'00. Pentru NOSTALGIA 2022 pregătim mult mai mult decât am făcut până acum.

Vom transforma PARCUL IZVOR într-un orășel plin de nostalgie, format din 5 cartiere, fiecare cu decor și muzică diferită, iar pe lângă vom avea noi instalații de artă în muzeul nostru, trecând prin experiențe senzoriale și alte lucruri ce vor transforma NOSTALGIA într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie. NOSTALGIA nu este un concert, nu este despre "cine cântă, cine vine", ci este despre viață, despre oameni", se arată în comunicatul Nostalgia.