Stiri mondene

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?
După jocul de imunitate pe care Faimoşii l-au pierdut cu scorul de 10-1, Faimoșii au fost nevoiți să facă nominalizări. Pe cine au votat spre eliminare?

În competiția Survivor România au mai rămas foarte puțini concurenți: 3 din echipa Faimoșilor și 4 din echipa Războinicilor. Cu toate că cele două echipe sunt apropiate ca număr de concurenți, Războinicii au fost mai buni de data aceasta și i-au bătut pe Faimoși cu scorul rușinos de 10 la 1. 

Astfel, Faimoșii au fost nevoiți să se voteze din nou între ei. 

Pe cine au nominalizat Faimoșii de la Survivor România?!

Zanni, Elena și Sebastian au fost nevoiți să se nominalizeze între ei. Faimoșii nu și-au făcut o strategie de nominalizare, astfel că votul lor a fost unul cu adevărat suprinzător. În ciuda certurilor dintre ei doi, Elena și Zanni nu s-au votat reciproc, ci au preferat să-l nominalizeze pe Sebastian. Sebi, la rândul său, a nominalizat-o pe Elena Marin. Astfel, în momentul anunțului lui Dan Pavel, Sebi a spus că nu se aștepta la această nominalizare. 

„Nu mă aşteptam să fiu nominalizat Sper ca la consiliul de eliminare să mai rămân pe aici că mai am multe de demonstrat”, a declarat Sebastian. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)