Stiri mondene

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România?!
Faimoșii au pierdut jocul de imunitate la Survivor România, așa că au fost nevoiți să facă nominalizări spre eliminare. Pe cine au propus?!

Faimoșii și Războinicii s-au luptat în seara aceasta pentru un nou joc de imunitate. Războinicii au fost cei care au ieșit învingători, așa că Faimoșii au fost nevoiți să facă nominalizări spre eliminare. Cu toate că Faimoșii au votat acum, decizia finală îi revine publicului. 

Irisha, nominalizată spre eliminare la Survivor România 

După ce Faimoșii au nominalizat, Dan Pavel a făcut anunțul. Cele mai multe voturi s-au dus către Irisha, fosta concurentă de la „Bravo, ai Stil”, care se aștepta să se întâmple așa. Concurenta este de părere că a fost votată din punct de vedere social pentru că unii Faimoși au fost deranjați de anumite opinii pe care ea și le-a exprimat. 

„Mă așteptam. Acum 2 săpt se nominaliza sportiv, acum se nominalizează social dintr-o dată. Eu nu sunt de acord cu părerea lor sau nu halesc glumele lor de clasa a 8a îi face pe ei să creadă că eu am ceva personal cu ei. Faptul că nu ne înțelegem verbal e ok. Deja încep să mă obișnuiesc pentru că e a doua oară. Dacă mă slavează publicul o să fiu recunoscătoare, dacă plec o să mă uit de acasă de pe canapea. Ce a fost am văzut, ce va fi vom vedea”, a declarat concurenta în momentul în care a aflat că a fost nominalizată.