Stiri mondene

Aurica de la Survivor România va lansa piesă când va ajunge acasă. Mitică din „Moldovenii” a oferit toate detaliile: „Va fi Mitică ft Aurica”

Aurica de la Survivor România va lansa piesă când va ajunge acasă
Aurica de la Survivor România va lansa piesă când va ajunge acasă [Sursa foto: Captură YouTube]
Aurica este un personaj viral în mediul online, iar acum este extrem de apreciată și urmărită și în competiția Survivor.

Aurica este concurenta nou intrată în echipa Faimoșilor de la Survivor România și este una dintre surprizele acestui sezon. Deși colegii ei de la 3 Chestii aveau în plan o serie de proiecte importante de la care ea nu putea lipsi, și-au pus în stand by totul și i-au urat „succes” în competiția care ar putea fi experiența vieții sale. Despre asta a vorbit Mitică din „Moldovenii” în interviul pe care l-a oferit colegilor de la WOWnews. 

Cum a reacționat liderul trupei e Chestii când a aflat de plecarea Auricăi la Survivor?! 

Petronel/Mitică: Ea mi-a zis în felul următor: Petronel, ce proiecte avem?! Și îi zic: Păi avem.

Aurica: Păi uite ce se întâmplă că trebuie să plec undeva să fac ceva tare.

Petronel/Mitică: Ce?

Aurica: La Survivor cu mine.

Aurica de la Survivor România va lansa piesă când va ajunge acasă
Aurica de la Survivor România va lansa piesă când va ajunge acasă[Sursa foto: Captură YouTube]

Petronel/Mitică: Mamă... când am auzit... nu ai cum să spui „nu” când știi că ea chiar făcea sport. Aveam niște proiecte, le-am pus un pic mai în colo. Urmează să facem un clip muzical în care ea va cânta piesă, în personaj. Va fi Mitică ft Aurica și se numește „Ferrari”. Când se întoarce ne apucăm de treabă. Asta este un avantaj, e o experiență pentru ea. Eu chiar sunt foarte fericit pentru ea că e acolo, fericit că eu sunt acasă și nu sunt acolo 

Ce șanse are Aurica din „Moldovenii” să câștige sezonul doi Survivor România?! 

Întrebat dacă Andreea Lobdă/Aurica ar avea șanse să câștige marele trofeu al competiției deși a intrat mai târziu în competiție, Petronel a remarcat că personajul Aurica are o comunitate mare de fani în mediul online și asta ar reprezenta un mare plus pentru ea. 

Aurica de la Survivor România va lansa piesă când va ajunge acasă
Aurica de la Survivor România va lansa piesă când va ajunge acasă[Sursa foto: Captură YouTube]

„Oamenii deja au favoriții lor, dar am observat o chestie destul de importantă și am rămas uimit. Chiar există un fan base în spate în care chiar pe Aurica o votează, și eu m-am învățat să-i zic „Aurica”. Toată lumea o susține și chiar sunt mii de oameni. Ea cred că are și un avantaj, atât ea cât și Cucu, că au venit deja din mediul online și atunci fanii ăia nu vor sta degeaba, mai ales dacă ești fan înrăit Aurica. Și multă lume spunea că nu a recunoscut-o pentru că ea este o persoană mai timidă, dar ea în personaj este cu totul altcineva și asta e foarte tare. Dacă îi dădeam baticul în cap și capotul făcea divertisment acolo, dar face oricum. Am observat că ea se concentrează pe ceea ce este important în Survivor, să aducă puncte și să o voteze lumea, să o iubească”, a mai spus Mitică din „Moldovenii”.