Stiri mondene

Tensiuni între Sebi și Albert de la Survivor România: „ Îmi bagi mâna în gât?”

Tensiuni între Sebi și Abert de la Survivor România: „ Îmi bagi mâna în gât?”
Tensiunea a atins cote maxime aseară la Survivor România! Sebastian și Albert au fost la un pas de bătaie după unul dintre jocuri.

Albert și Sebastian s-au duelat pe traseul de la Survivor România și tensiunea dintre cei doi a atins cote maxime imediat după. Pentru că Albert a fost cel care a adus punctul câștigător pentru echipa sa, i-a spus lui Sebi dacă mai are ceva de zis în acest caz și l-ar fi înjurat. Sebastian s-a enervat la culme în acele momente și s-a repezit spre Albert și i-a pus mâna în gât, moment în care acesta s-a aruncat pe jos potrivit spuselor colegilor din ambele tabere. Între cei doi a urmat un dialog halucinant cu replici dure. 

Albert: Bă, mai zi ceva...

De ce înjuri?!, spune Sebi în timp ce fuge spre Albert și se repezește asupra lui.

Albert Oprea: Îmi bagi mâna în gât, mai?

Sebastian Chitoșcă: S-a aruncat pe jos. Ce e cu teatrul ăsta? Ce te arunci ca sirenele pe aici? Tu data trecută când m-ai luat de gât, eu am stat în picioare, băi! Milog.

Albert Oprea: Ți-am zis după dacă vrei, nu aici!

Sebastian Chitoșcă: Băi, milogule, atâta știi, să înjuri!

Tensiuni între Sebi și Abert de la Survivor România: „ Îmi bagi mâna în gât?”

Albert Oprea: Păi da, măi, dar eu te-am aruncat pe alea? Am băgât mâna în tine? 

Sebi: Femeie obosită.

Albert Oprea: Îi zic să nu-ți facă nimic și mergem după.

Sebi: Băi, te mai iau o dată că nu mi-e frică că-mi face ceva, dar tu ai venit la nămol și mi-ai pus mâna în gât și nu m-am aruncat ca sirenele pe aici. Fraiere, de azi nu mai vorbești cu mine! Ai luat un punct și primul lucru pe care l-ai făcut a fost să înjuri pentru că ești un țăran, băi, asta ești! Ai un comportament de ratat de clasa a patra!
Albert Oprea: Tu ești un ratat și îți spun motivul. Eu te-am evitat, te-am ignorant, și tu tot te bagi în seamă.

Sorin îl pune la zid pe Albert și le dă dreptate Faimoșilor: „Am văzut toți că te-ai aruncat ca o femeie”

În conflictul celor doi a intervenit și Sorin care nu s-a putut abține să nu-l pună la zid din nou pe Albert. 

Sorin: Băi, deci eu nu pot să mă abțin. Mi-ai dat dreptate cu tot ce am spus până acum despre tine. Ți-a băgat ăsta un pic mâna în gât și tu te-a aruncat pe jos?!

Albert: Păi m-a împins.

Sorin: Am văzut toți că te-ai aruncat ca o femeie. Eu nu mai pot, frate. Ești o femeie. Asta e strategie din aia de victimă.

Sorin: Sunt satul de tine!

Albert: Eșți frustrat, băi, ești frustrat! Du-te acasă, băi, dacă ești frustrat!

Sorin: Sunt satul de ține, nu sunt frustrat! Îmi strici bucuria de a stă aici și nu doar pe a mea, ne strici bucuria de a stă aici, pentru victimizarea ta! Te-am acuzat de victimizare, zi-mi ce ai făcut acum la joc, ți-a băgât ăla mâna în gat și te-ai aruncat că o...

Albert: Ce te bagi tu? Nu e treaba ta ce fac eu!

Sorin: Atât îți zic nu mai pune mâna pe mine! Că știi cum plec acasă, dacă mai pui mâna pe mine? Îți dau un pumn în gură de aici rămâi!